RX 5700 XT ve Ryzen 5 5600X için 650W PSU yeterli mi?

Pencerelerimiz aynı olmadığı için uzatmanın manası olmadığı kanaatindeyim. TechPowerUp'dan alıntı vermek doğru değil. TechPowerUp'a suç atamazsınız. Ama official sitelere suç atabilirsiniz.

Yani arkadaş yarın isyan etse burda 650W yetmedi diye gösterebileceğim bir site var. Resmi bir site.

Hala 600W ısrarınızı da anlamış değilim zaten 600W tamamını kullanır işte maksimum şu kadar çeker diye bir ibarede bulunmuyorum. Resmi sitesinden gördüklerimi aktarıyorum. MSI'a yazın 225W çeken karta niye 750W PSU istiyorsunuz diye.

Ama sonuç olarak burada bahsedilen kart Nitro+ ve tavsiye edilen PSU 650W veya üstü. Benim için tartışacak bir şey yok.

Zira birde 600W 200 lira olsa 650W 800 lira olsa yaygarayı anlayacağım. 600W 500 liraysa 650W 550 lira. Örnek için yazdım bu arada fiyatları. Niye 50-100 lira için minimum gereksinim alayım?

Bu kadar firma PSU hesaplama yapamıyor en iyi sizsiniz. Tecrübe konuşuyor yaş itibariyle anladığım kadar. Saygılar efendim.

nasıl UV nasıl yapıyoruz?
Ben frekans hızını 1900'e alıp voltaj olarak da 950mV giriyorum. 70 dereceye nadir geliyor.

Başlıksız-1.jpg

Oyunlarda hata alırsanız ya mV yükseltin 10 veya 20 ya da frekans 50 falan düşürün.

Ben frekans hızını 1900'e alıp voltaj olarak da 950mV giriyorum. 70 dereceye nadir geliyor.

Eki Görüntüle 779360

Oyunlarda hata alırsanız ya mV yükseltin 10 veya 20 ya da frekans 50 falan düşürün.
Teşekkür ederim, böyle herhangi bir performans kaybı yaşadınız mı peki? Benim kartım şu an serviste geri geldiğinde bakıp deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı