Y
yusnu
Ziyaretçi
Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin
Anakartıda biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu.Nvidia düşünürsen buna bakabilirsin, AMD alacaksan ekran kartsız alıp(monitörü değişip), ekran kartını kendi attığın linkten alabilirsin. Aradaki 250-300 TL'yi de monitöre eklersin
Eki Görüntüle 473135
Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona.Anakartı da biraz yükseltirsek bomba gibi bir sistem olur bu.
Mobilde olduğum için şu an paylaşamıyorum ama forumda biraz araştırarak bir sürü ısınmayla ilgili şikayet bulabilirsiniz.@Joseph37 Isınma sorunu olamaz, 225W TDP'li bir kart için her iki model de yeterli. Kasa da fena sayılmaz. Problem olacağını sanmıyorum. Hangi model hakkında şikayet okudunuz?
Valla keşke bütçeyi biraz daha arttırıp o anakartıda yükseltsek. Çok iyi bir sistem bu fazlasıyla iyi yani.Bütçe sınırda kaldığı için dokunmadım hiç ona.
Hocam 3 fanlı model kasaya sığar mı?@Joseph37 Gigabyte olan biraz daha iyi olacaktır soğutma açısından, sığsın diye Sapphire Pulse seçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.