RX 5700 XT vs 2070S

Omae wa mou

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önümüzdeki ay ekran kartını aradan çıkarmayı düşünüyorum ama kafayı yemek üzereyim.

Aşırı kararsız kaldım, bir yanım 2070 Super derken diğer yanım 5700XT diyor.

Bakıyorum arada büyük farklar yok, oyundan oyuna değişiyor, ya 2070S önde ya 5700XT.

Şu konuya artık bir aydınlık getirelim ha bu arada AMD, RTX tarzı bir özellik getirecek diyorlar güncellemeler ile bilginiz var mı?

Artık şu olayı çözelim gidip 4000-5000 TL'ye RX 5700 XT Nitro mu yoksa 5000-6000 TL'ye 2070 Super mi? Bazı super modelleri 4500 TL'ye kadar düşebiliyor.

RX 5700 XT alsam yanına 16 GB RAM ve 3600 eklesem bu sistem beni kaç yıl yormadan götürür? Tüm oyunları Ultra oynayayım derdinde değilim, uzun süre insan gibi sorunsuz oynayabilsem, ara sıra çizim yapsam ve müzik programları kullanabilsem yeter.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim

Güç olarak neredeyse aynı denebilir. 5700 XT alınabilir, sorunları bayağı azalmış fakat risk almak sizin tercihiniz. 5700 XT alacaksanız konu açın ve en az sorun çıkaran modelini alın. Önerim eğer indirim bulabilirseniz 2070S olur.

Teşekkür ediyorum, peki 5700xt - 3600 - 16gb ramlı bir sistem beni kaç yıl götürür? Canım sıkıldığında rahatlıkla yayın kayıt vb. Yapabilir miyim?

Açıkcası 5700 XT güçsüz bir kart değil. En azından 4 yıl tüm oyunları çok rahatça oynatır. Kayıt ve yayın konusunda ise, 1080P yayın yaparsanız yine sorunsuzca işinizi görecektir.

Teşekkür ediyorum, peki 5700xt - 3600 - 16 gb RAM'lı bir sistem beni kaç yıl götürür? Canım sıkıldığında rahatlıkla yayın kayıt vb. Yapabilir miyim?
4 yıl ultra garantisi olan bir kart bence. Sonrasında yavaş yavaş high ayarlara düşer. 10 sene rahat kullanılır.

2070S daha iyi genel olarak. Yayın için de nvenc ile yayın yapabilirsin ki RTX ve DLSS'e falan da bakmadan direkt amacınız yayın olduğu için 2070S alın geçin ama yeni kartları beklemek daha mantıklı.

Katılıyorum. Yayın ve renderda 2070S tokatlıyor. Hem AMD'de driver sorunları var. 2070S'de RTX ve DLSS'de var. Alabiliyorsanız 2070S alın. Ama vaktiniz varsa 3060 Ti bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…