RX 5700 XT vs 2070S

Mezara da götür tam olsun :D?
10 sene ultra oynar demedim, 10 sene kullanılır dedim. Ben GTX 680'imi bu sene değiştim ilk çıktığı gün almıştım. Kullanım amacına bağlı. Her oyuny ultra oynama takıntısı yoksa kullanır.

Kullanıma göre değişir ama ben 10 sene kullanamam. 2080S için bile max. 4 sene diyorum.
Servise gönderebileceğimi sanmıyorum hepsi burada sitesinden aldım. Bios güncellemesi için en mantıklı nereye götürebilirim ve yormayacak şekilde. Ayrıca bios dediğimiz olay güncelleme yapılsa bile anakarta kayıtlı oluyor değil mi? Yani başka pc de güncelletip eve getirsem sorun olmaz 😅

@Omae wa mou sorun olmaz anakart üzerine depolanıyor. Çevrenizde 3. nesil ya da daha altı Ryzen işlemci kullanan varsa rica edip güncelleyebilirsiniz.
İçimde biraz korku var başıma saçma sapan sorunlar çıkacak diye.. Neyse zaman gösterecek bunu çok teşekkür ediyorum o zaman ben 3060ti çıkmasını beklerken 5600 almaya çalışayım. Son kez soruyorum efendim

3060ti
B450m s2h
R5 5600
Bu parçalar uyumludur ve bana bir sıkıntı çıkarmaz değil mi 🙂 çok teşekkürler bu arada bazıları b450 m ye ryzen 5000 alacağım dediğimde sövüyordu

İçimde biraz korku var başıma saçma sapan sorunlar çıkacak diye.. Neyse zaman gösterecek bunu çok teşekkür ediyorum o zaman ben 3060ti çıkmasını beklerken 5600 almaya çalışayım. Son kez soruyorum efendim

3060ti
B450m s2h
R5 5600
Bu parçalar uyumludur ve bana bir sıkıntı çıkarmaz değil mi 🙂 çok teşekkürler bu arada bazıları b450 m ye ryzen 5000 alacağım dediğimde sövüyordu
Sıkıntı yok zaten güç tüketimi az o işlemcilerin S2H kaldıracaktır. Hayırlı olsun şimdiden.

10 sene götürür demiş biri 5700XT. Köh köh güldüm. Yeni çıkacak olan The Medium oyununun sistem gereksinimleri açıklandı, yeni nesilde grafikler çok daha hızlı gelişiyor. Çoğu yeni nesil oyun beklediğimizden daha çok sistem isteyecek çünkü konsollar beklediğimizden 2 kat güçlü çıktı, konsollar bir oyunun grafik standardını belirler.

Konuyu gelirsek, imkan varsa 2070S yoksa en sorunsuz 5700XT modeli.

10 sene götürür demiş biri 5700XT. Köh köh güldüm. Yeni çıkacak olan The Medium oyununun sistem gereksinimleri açıklandı, yeni nesilde grafikler çok daha hızlı gelişiyor. Çoğu yeni nesil oyun beklediğimizden daha çok sistem isteyecek çünkü konsollar beklediğimizden 2 kat güçlü çıktı, konsollar bir oyunun grafik standardını belirler.

Konuyu gelirsek, imkan varsa 2070S yoksa en sorunsuz 5700XT modeli.
Iki mesaj yukarıdaki konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı