RX 5700 XT vs RTX 2060

Nitro+ veya MSI Gaming X modelini önerbilceğiniz bir yer var mı?

İşlemcin i5 3570 fps sorunu yaşıyosan normal. Bende i5 4570 vardı fps drop yiyebiliyodum.
Dostum ben incehesap indiriminden almıştım. Normalde de fena değildir bir de QP bilişime bakabilirsin. Anakartı en ucuza orada bulmuştum. Ayrıca alternatif olarak XFX Thic 3 ultra modeline göz atabilirsin marka kesinlikle dandik bı marka değil Amerika'da köklü bı marka Türkiye de de yeni yeni görüyorum ürünlerini kullanan arkadaşım gayet memnun. Yani 300-400 TL ucuza bulursanız bu model de aklınızda olsun ısınma olarak da stres testinde 74-76° geçtiğini görmedim.

Ben 70 derece üstü bir sıcaklık istemiyorum. 80 dereceye kadar bir problem yok fakat ben 50 derecede çalışan bir kart arıyorum.

Rtx 2060s alırsan pişman olmazsın. Amd alacaksan yazılımsal sıkıntılar çekersin
Bu kadar iddialı konuşmayın. Anlıyorum, ortada çok güçlü bir hurafe dönüyor. Bir kaç kişi de ilk başlarda gerçekten AMD'nin yeni çıkan kartlarından muzdarip oldu. Ama hem yazılımsal sorunlar çözüldü hem de sorunlu olan donanımlar en hızlı şekilde düzeltildi.

Bu tip hatalar AMD'ye özel değil. Hem Nvidia hem Intel henüz bir atak yapmamışken yeni bir üretim modeli ve 7nm boyuta geçti AMD. Zamanında teknolojide bu tip atlamalara imza atmaya çalışırken hem Nvidia'nın hem de Intel'in böyle vukuatları oldu. İki firma da bu sorunları kabul etmek ve çözmek yerine o parti üretimi sonlandırıp yeni parti isimlerle yeni ürünleri piyasaya sürdü. AMD en azından uğraşıyor. Üstelik son yıllarda, dünyada en iyi sürücüleri yapan firma da seçildi. Bu kadar sorunlu olsa böyle bir başarı elde edemez.

Sesli konuşurken belki eşe dosta "o kart yaramaz" tipi bir cümle kurduğunuzda ihtimallerden bahsettiğinizi, önemli olanın diğer seçenek olduğunu kastettiğinizi, karşınızdaki insan anlıyor olabilir. Ama bilgi paylaşılan ve ülkenin nadir hale gelmiş teknoloji forumlarından birinde yazılı olarak "bunu alırsan sıkıntı çekersin" dediğiniz zaman "%100 sıkıntılı ve bunun çalışanı yok" gibi bir anlam çıkıyor ortaya. Bu durum da yanlış bilgi vermek haline geliyor.

Son düzenleme:
Öyle olsun ben her zaman nvidia yanındayım. Forumlarda da amd sorun konuları görüyoruz.

Kardeşim performans olarak bizde biliyoruz fakat renk ayarları anladın mı?
Hayatı boyunca hiç amd ekran kartı kullanmayıp körü körüne amd'yi savunan insanları anlamıyorum. Forumda her konuda amd daha iyi yazılıyor. Hiç kullandıklarından da emin değilim. Renk ayarıdır, ince ayardır hiçbirini amd'de yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…