gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #11 2060S tercih ederdim.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 3 Ağustos 2020 #12 gleran dedi: 2060S tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... bütçemi belirtmiştim 3700 TL MAXX AMA ŞİMDİ ALAMAM
gleran dedi: 2060S tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... bütçemi belirtmiştim 3700 TL MAXX AMA ŞİMDİ ALAMAM
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #13 @Mercy_TR Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada var oyun testleri. DLSS 2.0'ı aktif edersen 5700 XT'ye yetişebilirsin diye düşünüyorum.
@Mercy_TR Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada var oyun testleri. DLSS 2.0'ı aktif edersen 5700 XT'ye yetişebilirsin diye düşünüyorum.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #14 Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bütçeniz için önerdiğim model.
Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bütçeniz için önerdiğim model.
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #15 Mercy_TR dedi: Yayın yaparken tabiikide FPS düşsün istemem yeter ki hem oyun oynayayım hem de kaliteli görüntü aktarayım. Genişletmek için tıkla... Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Mercy_TR dedi: Bütçemi belirtmiştim 3700 TL maxx ama şimdi alamam. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin.
Mercy_TR dedi: Yayın yaparken tabiikide FPS düşsün istemem yeter ki hem oyun oynayayım hem de kaliteli görüntü aktarayım. Genişletmek için tıkla... Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Mercy_TR dedi: Bütçemi belirtmiştim 3700 TL maxx ama şimdi alamam. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 3 Ağustos 2020 #17 NQXT dedi: Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin. Genişletmek için tıkla... evet tabii istemem NQXT dedi: Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin. Genişletmek için tıkla... peki rx 580 nasıl
NQXT dedi: Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin. Genişletmek için tıkla... evet tabii istemem NQXT dedi: Hala siyah ekran alanlar var mı bilmiyorum ama yayında siyah ekran almak istemezsiniz herhalde. Hocam 0 ama adam alıp kullanılmamış ürünleri sahibinden.comdan o fiyatta çok rahat alabilirsiniz paranızı boş yere soğutması kötü modellere vermeyin. Genişletmek için tıkla... peki rx 580 nasıl
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #18 Yayın yapacaksanız NVIDIA daha mantıklı stabilite önemli yayında.
Mercy_TR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Asus'ta Çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC Mühendisliği 3 Ağustos 2020 #19 Kararımı verdim Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bunu alıcam
Kararımı verdim Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bunu alıcam
N NQXT Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 1.114 Yer 𝒀𝑶𝒁𝑮𝑨𝑻/𝑴𝑬𝑹𝑲𝑬𝒁 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #20 Mercy_TR dedi: Kararımı verdim Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu sıkıntı olabilir araştırmanızı öneriririm.
Mercy_TR dedi: Kararımı verdim Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik bunu alacağım. Genişletmek için tıkla... Garanti durumu sıkıntı olabilir araştırmanızı öneriririm.