Şu an müsait bir durumda değilim fakat kullanıcı yorumlarımı ileteyim her gün kesintsiz bir şekilde oynarım rainbow six siege veya diğer oyunları ultrada sıcaklık olarak 65 dereceyi geçtiğini daha hiç görmedim. Sıcaklık konusunda takıntılı bir insanım onu aktif olarak takip ediyorum açıkcası. Asus’un uygulaması olan GPU Tweak gösteriyor kullanım süresi boyunca max ve minimum sıcaklık değerlerini OSD ekranındaydı sanırım.Tamam şimdi şöyle yapalım elindeki sistemle elinde olan oyunlarla 1.5 saat oyna ultra çözünürlükte ve sıcaklık değerini bize yolla lütfen.
Oyundan çıkmış olsam solda gördüğün VRam değeri 0 olur güzel kardeşim. Yoruyorsunuz insanı ama boşsunuz.
Sayılı kişilerin yaşadığı sorun değil bunlar kullanıcıların büyük çoğunluğunun yaşadığı sorunlar.
Ben yaklaşık 20 yıldır PC topluyorum, AMD de Nvidia de kullanırım şu an 2 masaüstü sistemim var birinde Nvdia diğerinde AMD kart var.
AMD 20 yıldır aynı, her şey iyi dediğin anda bir driver update gelir her şey tersine döner, düzeltene kadar günlerce uğraşırsın.
Eğer her şey yolundaysa AMD için "şimdilik" diyorum.
Zaten AMD bu sorunlar nedeniyle Nvida'nın sattığı kartların 4'te 1'inin bile satamıyor.
Yoksa insanlar salak mı Nvidia için fazla para ödesin. Bir tek akıllı siz misiniz? (sizin için değil AMD'yi övenler için söylüyorum)
Keşke bu tip sorunlarını çözse de gerçek anlamda rekabet izlesek hepimizin yararına olurdu.
Bu videoya bakarsak ısınmıyor denilen STRIX 5700 XT gayet ısınıyor aslında ben mi yanlış gördüm? 77-78 dereceleri gördüm sanırım? Yanlışsam düzeltin lütfen.Bu dediğiniz seneler önce böyleydi evet. Paramı veririm garanti olur diyorduk. Şimdi enayi miyim boşuna para vereyim diyor çoğunluktaki insanlar.
Somut bir şey daha. Kıyaslama 2070 değil 2080 Super ile yapılan ve OC durumundaki kart. Sıcaklık değerlerine bakın AMD çok ısınmış gibi duruyor sanki ( OC yapılmış halde )
Aslında başka bir şey ima ettim ama anlamamışsınız belli ki. OC durumunda o kart şu anda yani full performasta bu durumda ısınması normal fakat bu durumdabile normal durumdaki NVIDIA kart arasında çok sıcaklık farkı yok.Bu videoya bakarsak ısınmıyor denilen STRIX 5700 XT gayet ısınıyor aslında ben mi yanlış gördüm? 77-78 dereceleri gördüm sanırım? Yanlışsam düzeltin lütfen.
NVIDIA STRIX kartlar mining yaparken bile 65 dereceyi geçmiyor. Benim mining rıg'imde 1080 modelleri vardı 65'i geçtiğini görmedim üstelik hiç manuel fan ayarı yapmadım. Bir de attığın videodaki kartlardan birisi referans diğeri STRIX.Aslında başka bir şey ima ettim ama anlamamışsınız belli ki. OC durumunda o kart şu anda yani full performasta bu durumda ısınması normal fakat bu durumdabile normal durumdaki NVIDIA kart arasında çok sıcaklık farkı yok.
Nerdeymiş 4 te 1 muhabbeti? AMD GPU pazarında geçti NVidia yı. Amacın ne senin? Söyle de tüm forum bilsin.Sayılı kişilerin yaşadığı sorun değil bunlar kullanıcıların büyük çoğunluğunun yaşadığı sorunlar.
Ben yaklaşık 20 yıldır PC topluyorum, AMD de Nvidia de kullanırım şu an 2 masaüstü sistemim var birinde Nvdia diğerinde AMD kart var.
AMD 20 yıldır aynı, her şey iyi dediğin anda bir driver update gelir her şey tersine döner, düzeltene kadar günlerce uğraşırsın.
Eğer her şey yolundaysa AMD için "şimdilik" diyorum.
Zaten AMD bu sorunlar nedeniyle Nvida'nın sattığı kartların 4'te 1'inin bile satamıyor.
Yoksa insanlar salak mı Nvidia için fazla para ödesin. Bir tek akıllı siz misiniz? (sizin için değil AMD'yi övenler için söylüyorum)
Keşke bu tip sorunlarını çözse de gerçek anlamda rekabet izlesek hepimizin yararına olurdu.
Buradaki konuları takip edin. Reddit'ten araştırın.
Bilmiyorsun tamam ama bir şey iddia ediyorum insan saldırmadan önce rezil olmamak için araştırır ama onu bile yapmıyorsun.Nerdeymiş 4 te 1 muhabbeti? AMD GPU pazarında geçti NVidia yı. Amacın ne senin? Söyle de tüm forum bilsin.
AMD kartlarda herkes sorun yaşamıyor, yaşayan var ama çoğunluk yaşamıyor. 100 konu da göstersen 1000 konu da bu milyonların içinde hiçbir şey. RTX kartlarda da büyük sorunlar yaşayan var ama bu demek değil ki herkes sorun yaşıyor.
AMD total GPU market share exceeds Nvidia
JPR's Market Watch for Q2, 2019 demonstrates where each of the three major PC GPU suppliers have market share. Jon Peddie sees the status quo hanging on until Intel introduces its upcoming discrete GPUgfxspeak.com