Intel ne alaka? Ekran kartı mı üretiyor Intel? Ayrıca adam öyle bir şey söylememiş o cümle habercilerin yor mu?Görmeyenler için tekrardan atayım. AMD ekran kartı ısınmıyor arkadaşlar. Güzel bir kasanız olduğu sürece, soğutması güzel olduğu sürece ve parçaları toplarken doğru seçim yaptığınız sürece problem yok. Forumlara aldanmayın. Intel cıo’su AMD ile olan savaşı kaybettik açıklaması yapmasına rağmen piyasa hala Intel fanboylarla dolu. AMD'nin geçmişte iyi işler çıkarttığını söyleyemeyiz belki. Fakat devir değişti. At gözlüklerinizi çıkarın. Bir sürü platformlarda performans testleri falan var. İnceleyin ve şu AMD'nin driverlarında problem oluyor saçmalığını da bırakın. Kullanıyoruz işte bizde niye problem yok?
Ben bununla ilgili bayağı link attım ama en son burada paylaşmıştım. Oyun forumlarında da belirtiyorlar.
RTX 2070 Super ve i5 7600K Darboğaz yapar mı?
Merhaba, Yabancı forumlarda da araştırma yaptım, burada da bir konuya rastladım. RTX 2070 ile darboğaz yapmaz yazmışlar. GTX 1080 Ti ile 7600K videolarına baktım, CPU taraflı darboğaz mevcut. Benim sorum ise 2070 değil, 2070 Super için. i5 7600K 4.2GHz overclocksuz haliyle RTX 2070 Super...www.technopat.net
Evet biz bu konuları daha önce konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla. AMD ekran kartı alıp ne kadar pişman olup da değiştirdiğimi belki hatırlarsınız. 5700 Pulse'tan kurtulduktan sonra RTX 2060 aldım ve o kadar mükemmel rahat ki kafam 1 aya yaklaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gönderdiğiniz sorunların çoğunu yaşamıştım RX5700 ile.Intel ne alaka? Ekran kartı mı üretiyor Intel?
Ayrıca masaüstündeki sıcaklıkları atmışsın.
Mesele sıcaklık değil bu kartlarla ilgili çok fazla insan oyunlarda takılma, donma, crash problemleri yaşıyor. Biraz araştırırsanız bir sürü konu görürsünüz.
Şu konuda bazılarını paylaştım.
Hatırladım hocam. Nvidia'da en fazla donanımsal hata olur onun da çözümü var servis değiştirir ama yazılımsal sorunların çözümü zor, AMD hala çözüm bulamadı bu sorunlara.Evet biz bu konuları daha önce konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla. AMD Ekran kartı alıp ne kadar pişman olup da değiştirdiğimi belki hatırlarsınız. 5700 Pulse'tan kurtulduktan sonra RTX 2060 aldım ve o kadar mükemmel rahat ki kafam 1 aya yaklaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gönderdiğiniz sorunların çoğunu yaşamıştım RX5700 ile.
Sayılı kişinin yaşadığı problem ile bir marka veya modeli kestirip atmak çok da mantıklı değil. Binlerce insan var AMD ekran kartı kullanan ve kullananlardan çoğu da memnun.Evet biz bu konuları daha önce konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla. AMD Ekran kartı alıp ne kadar pişman olup da değiştirdiğimi belki hatırlarsınız. 5700 Pulse'tan kurtulduktan sonra RTX 2060 aldım ve o kadar mükemmel rahat ki kafam 1 aya yaklaştı hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Gönderdiğiniz sorunların çoğunu yaşamıştım RX5700 ile.
Sayılı kişinin yaşadığı problem ile bir marka veya modeli kestirip atmak çok da mantıklı değil. Binlerce insan var AMD ekran kartı kullanan ve kullananlardan çoğu da memnun.
Hangi AMD ekran kartını geri iade edip, hangi NVIDIA kartı aldın?Açıkcası ben bir kere kullanmaya çalıştım. Bu zamana kadar hayatımda hiç AMD ekran kartı kullanmamıştım. Dedim ki bu sefer AMD alacağım ben de bu furyaya katılacağım. Aldım katıldım ama bin pişman oldum 3 gün sonra iade etmek zorunda kaldım. Ondan sonra anladım ki NVIDIA'dan şaşmamak gerek tabii herhangi bir marka üstüne yıkmamak lazım ama ben yaşadığım sıkıntılardan ötürü bir daha AMD ekran kartlarına yanaşmam.
Sapphire RX 5700 Pulse almıştım iade ettim. İndirim kovalayıp 2900'e RTX 2060 Super aldım.Hangi AMD ekran kartını geri iade edip, hangi NVIDIA kartı aldın?
Pulse modelinin giriş seviyesi olduğunu sabahtan beri söylüyoruz ve bazen problem yarattığını da. Peki 2060 Super hangi model?Sapphire RX 5700 Pulse almıştım iade ettim. İndirim kovalayıp 2900'e RTX 2060 Super aldım.
Sizin durumunuzda ben de bir daha yanaşmazdım büyük ihtimalle. Kendilerince küçük hatalar yüzünden pek çok müşteri kaybediyorlar. Kullanıcıların pek çoğunun da olaya taraflı bakması bu yüzden. Çoğu kullanıcı kullanıp memnun kaldığı markayı savunuyor kullanmadığı veya kullanıp sorun yaşadığı markayı karalıyor. Şahsen kendim 20 yıl önce ilk bilgisayarımı aldım ve pek çok markanın pek çok ürününü kullandım. AMD işlemci de ekran kartı da kullandım, aynı şekilde Intel ve Nvidia'nın da ürünlerini kullandım. Genel olarak hepsinden memnun kaldım diyebilirim, bu sebeple şu an performanslı olanı tercih ederim. Arkadaşa da bu sebeple RX 5700 XT alabilirsin diyorum.Açıkcası ben bir kere kullanmaya çalıştım. Bu zamana kadar hayatımda hiç AMD ekran kartı kullanmamıştım. Dedim ki bu sefer AMD alıcam ben de bu furyaya katılacağım. Aldım katıldım ama bin pişman oldum 3 gün sonra iade etmek zorunda kaldım. Ondan sonra anladım ki Nvidia'dan şaşmamak gerek tabii herhangi bir marka üstüne yıkmamak lazım ama ben yaşadığım sıkıntılardan ötürü bir daha AMD ekran kartlarına yanaşmam.