RX 5700 XT'de sürücü sorunları var mı?

301230

Decipat
Yer
???
Ryzen 5 3600X ile beraber uygun fiyatlı bir RX 5700 XT almayı kararlaştırdım. Hala RX 5700 XT'de sürücü sorunları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 3600X ile beraber uygun fiyatlı bir RX 5700 XT almayı kararlaştırdım. Hala RX 5700 XT'de sürücü sorunları var mı?

Sapphire ya da Gigabyte alın onlarda sorun yok diğerlerinde de kısmen geçti diyorlar. Ama ne olur e olmaz Sapphire ya da Gigabyte alın bence.

Sürücü sorunları yok lakin bende 570XT evoke OC kullanıyorum ısınma problemleri var hepsinde çıkıyor STRIX'in de var gamingxin de var Nitro Plus'un da bile cıkıyor mümkünse 2070 Super ya da 1080 Ti al temizinden. Kart ısınmamak için oyunda %86 devirlerde dönüyor o hale 72 derecelerde geziyor sıcaklığı sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum açıkçası.

Nitro +, Pulse ve Gaming OC'de bu sorunlar giderildi bu üç modelden birini alın derim.

Sapphire ya da Gigabyte alın onlarda sorun yok diğerlerinde de kısmen geçti diyorlar. Ama ne olur ne olmaz Sapphire ya da Gigabyte alın bence.
MSI yorumlarına baktığımda bugün yapılmış bir yorumda, sürücü sorunları var diyorlardı. Gigabyte'ın 3 fanlı olanını çok beğendim, indirim olursa onu alacağım.

Sapphire Nitro RX 5700 XT var bende hava 37 derece Witcher 3'te 77 derece gördü en fazla. Sürücü sorunu yok gibi ufak tefek shuttering oluyor oyunlarda ama lagdan da olabilir. Biraz daha araştırıp tercih edebilirsiniz.

MSI yorumlarına baktığımda bugün yapılmış bir yorumda, sürücü sorunları var diyorlardır. Gigabyte'ın 3 fanlı olanını çok beğendim, indirim olursa onu alacağım.

2019'un en iyi ekran kartı seçildi Sapphire RX 5700XT Nitro+ ve Gigabyte RX 5700XT Gaming OC modelleri çoğu yabancı kanal tarafından. Bütçeyi arttırabilirseniz Nitro+ alınmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…