Ryzen 5 3600X ile beraber uygun fiyatlı bir RX 5700 XT almayı kararlaştırdım. Hala RX 5700 XT'de sürücü sorunları var mı?
Sürücü sorunları yok lakin bende 570XT evoke OC kullanıyorum ısınma problemleri var hepsinde çıkıyor STRIX'in de var gamingxin de var Nitro Plus'un da bile cıkıyor mümkünse 2070 Super ya da 1080 Ti al temizinden. Kart ısınmamak için oyunda %86 devirlerde dönüyor o hale 72 derecelerde geziyor sıcaklığı sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum açıkçası.
MSI yorumlarına baktığımda bugün yapılmış bir yorumda, sürücü sorunları var diyorlardı. Gigabyte'ın 3 fanlı olanını çok beğendim, indirim olursa onu alacağım.Sapphire ya da Gigabyte alın onlarda sorun yok diğerlerinde de kısmen geçti diyorlar. Ama ne olur ne olmaz Sapphire ya da Gigabyte alın bence.
Nitro +, Pulse ve Gaming OC'de bu sorunlar giderildi bu üç modelden birini alın derim.
Ryzen 5 3600X ile beraber uygun fiyatlı bir RX 5700 XT almayı kararlaştırdım. Hala RX 5700 XT'de sürücü sorunları var mı?
MSI yorumlarına baktığımda bugün yapılmış bir yorumda, sürücü sorunları var diyorlardır. Gigabyte'ın 3 fanlı olanını çok beğendim, indirim olursa onu alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.