RX 5700'den RTX 3060'a geçilir mi?

At paranı kenara 4000 serisinde geç RTX'e. Hem stok sorunu olmaz, ucuza bulursun kartları hem de AMD'de bu konuda kendini geliştirmiş olur, elinde seçenek olur. Ayrıca RT destekli oyunlar da yaygınlaşmış olur.
Hocam o zamana kadar bilgisayarız kalıcam, aslında sisteminden gayet memnunum sadece mining yüzünden kartım değerli iken değişiklik yapmalı mıyım?
 
Hocam o zamana kadar bilgisayarız kalacağım, aslında sisteminden gayet memnunum sadece mining yüzünden kartım değerli iken değişiklik yapmalı mıyım?

Kartınız gayet iyi bir kart RTX 3060 abartıldığı kadar iyi bir kart değil elinizdekinin kıymetini bilin bekleyin ortalık sakinleşsin sonra kartı satıp biriktirdiğiniz paralarla RTX 3060 TI-3070 alırsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı