RX 5700XT alınır mı?

Bütçe
4000

Huseyn12309

Decapat
Daha fazla  
Rx5700xt sahibiyle konuştum kasayı satmış diye FurMark gönderemiyor. Param Güvende'yle gönderiyor ancak ben kendim için almadığım için test edemicem 2 gün falan arkadaşıma göndereceğim yani o zamanda para sahibine gitmiş olacak sizce alınır mı? 4K bütçem var zaten 5600XT alacağım ya da bu kartı tavsiyeleriniz nedir? Başka kart önermeyin bütçem kısıtlı.

Uzun bir süre 5600XT kullandım. Bu kartları ikinci el satın alırken FurMark'tan daha değerli testler var. Ben 5600XT alırken çok fazla oyun testi yaptım. Çünkü sorunlu bir seri. Benim kartım tertemizdi. 5700XT RTX 3060 ile aynı güçte güçlü bir kart. Fakat iyi test etmeniz lazım.

Rx5700xt sahibiyle konuştum kasayı satmış diye FurMark gönderemiyor. Param Güvende'yle gönderiyor ancak ben kendim için almadığım için test edemicem 2 gün falan arkadaşıma göndereceğim yani o zamanda para sahibine gitmiş olacak sizce alınır mı? 4K bütçem var zaten 5600XT alacağım ya da bu kartı tavsiyeleriniz nedir? Başka kart önermeyin bütçem kısıtlı.

4K ya 5700 XT öp başına köy üstelik Nitro+ model Special Edition fanlarda varmış gayet güzel alınır. 2 senedir yatiyormus kart illaki test etmen lazım ne kadar hızlı test edersen o kadar kar.

Uzun bir süre 5600XT kullandım. Bu kartları ikinci el satın alırken FurMark'tan daha değerli testler var. Ben 5600XT alırken çok fazla oyun testi yaptım. Çünkü sorunlu bir seri. Benim kartım tertemizdi. 5700XT RTX 3060 ile aynı güçte güçlü bir kart. Fakat iyi test etmeniz lazım.
rx5600xt çok temiz 100 de 90 ihtimalle benim bulduğum yani ama 25fps fark var 5700xt ile.

4K ya 5700 XT öp başına köy üstelik Nitro+ model Special Edition fanlarda varmış gayet güzel alınır. 2 senedir yatiyormus kart illaki test etmen lazım ne kadar hızlı test edersen o kadar kar.
Hocam kendim test edemicem adamda test etmiyor yani orası kötü.

RX 5600XT çok temiz 100 de 90 ihtimalle benim bulduğum yani ama 25FPS fark var 5700XT ile.

Hocam kendim test edemicem adamda test etmiyor yani orası kötü.

Almayın o zaman o kartı. 5000 serisi test etmezseniz pişmanlık yaratabilir.

5000 serisi kumar gibi bir şey ve marka önemli. 5600XT kullanıyorum 6 ay önce max 77 görürken şuan 95 kadar çıktığı oluyor. Adama test ettirmeye çalış test etmeden alma. Test ettikten sonra 5700XT al geç 5600XT illallah ettirdi bana.

Arkadaşa 3 güne falan ulaşacak zaten neyse almayacağım galiba test yok 25FPS'e riske değmez bence.

25 FPS için değer model güzel, fanlarinda var hem fiyatı ölü fiyat tabiri caizse. Arkadaştan sistemi ödünç al kendin test et bana sorarsan. 6 GB VRAM var bir de 8 GB VRAM var 720p de 7.7 GB VRAM kullanımı gördüm Ark'ta yani sen düşün bir yerden kısmak istemezsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı