RX 5700XT alınır mı?

Bütçe
4000
Normalde alınır derdim ama 5700 XT sorunlu bir kart, iade şansınız olmayacaksa uzak durun.
Sorunlu idi diyelim çünkü aktif olarak kardeşim kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Diğer RX 5000 serisi kullananlar da öyle diyor @SEMIKAANCAKIR hocam gibi.

Sapphire marka RX 5600XT güzel bayağı Gaming PC'den.

Hocam o seçeneğim yok fazla bence ya KB.

Sorunlu idi diyelim çünkü aktif olarak kardeşim kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Diğer RX 5000 serisi kullananlar da öyle diyor @SEMIKAANCAKIR hocam gibi.

Bence de fazla gömülüyor eskiden sorunlar olabilirmiş ama AMD düzeltti bence RX 580 de bile sorun görmedim + çakmaydı RX580.

Her zaman her sistemde sıkıntı çıktığını görmüyoruz hocam test etmeden alınca haliyle öyle durumlar oluyor. RX 590 kullandım kullandirtmayacak kadar sıkıntı yaratmadı.

Benim de birçok tanıdığımda vardı ve sorun yaşadıkları için elden çıkardılar. Kumar gibi bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…