RX 5700XT alınır mı?

Bütçe
4000
Normalde alınır derdim ama 5700 XT sorunlu bir kart, iade şansınız olmayacaksa uzak durun.
Sorunlu idi diyelim çünkü aktif olarak kardeşim kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Diğer RX 5000 serisi kullananlar da öyle diyor @SEMIKAANCAKIR hocam gibi.

5000 serisi kumar gibi bir şey ve marka önemli. 5600XT kullanıyorum 6 ay önce Max 77 görürken şu an 95 kadar çıktığı oluyor. Adama test ettirmeye çalış test etmeden alma. Test ettikten sonra 5700XT al geç 5600XT illallah ettirdi bana.

Sapphire marka RX 5600XT güzel bayağı Gaming PC'den.

25 FPS için değer model güzel, fanlarinda var hem fiyatı ölü fiyat tabiri caizse. Arkadaştan sistemi ödünç al kendin test et bana sorarsan. 6 GB VRAM var bir de 8 GB VRAM var 720p de 7.7 GB VRAM kullanımı gördüm Ark'ta yani sen düşün bir yerden kısmak istemezsin.

Hocam o seçeneğim yok fazla bence ya KB.

Sorunlu idi diyelim çünkü aktif olarak kardeşim kullanıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Diğer RX 5000 serisi kullananlar da öyle diyor @SEMIKAANCAKIR hocam gibi.

Bence de fazla gömülüyor eskiden sorunlar olabilirmiş ama AMD düzeltti bence RX 580 de bile sorun görmedim + çakmaydı RX580.

Her zaman her sistemde sıkıntı çıktığını görmüyoruz hocam test etmeden alınca haliyle öyle durumlar oluyor. RX 590 kullandım kullandirtmayacak kadar sıkıntı yaratmadı.

Benim de birçok tanıdığımda vardı ve sorun yaşadıkları için elden çıkardılar. Kumar gibi bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı