RX 5700XT AMD virtual super resolution çalışmıyor

TReuy

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Maksimum 1080P destekleyen bir monitörde vsR ile 2560*1440 çözünürlüğe çıkmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum 4K çözünürlüğe de çıkamadım tazeleme hızını vs. düşürmem de işe yaramadı. Monitörlerin desteklememesi gibi bir durum mümkün değil diye biliyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Kullandığım GPU: RX 5700XT.
Kullandığım monitör: Cbox 2120.
Düzeltme eklemek istiyorum, daha düşük çözünürlükte de aynı hatayı aldım.

Ekran Alıntısı.PNG

Demek istediğin şeyi anlayamadım monitörün kendi ayarları yok 1440p ya da 4k VSR kullanmak istiyorum özel çözünürlük eklemem gerekmiyor mu. Yazılımın ekran görüntüsünü bırakıyorum aşağı yeni oluştur diyip 2. ekran görüntüsündeki ayarlar ile oluşturmak istiyorum ancak oluşturmuyor.

Daha yeni aldım hiçbir sıkıntısı yok ve arkadaşın da dediği gibi 2060 değil bunun rakibi 2070 super.

Eki Görüntüle 472322
Eki Görüntüle 472324
Ben sadece VSRyi etkin yaptım ve DOTA2 de 2k da oynayabıldım. Ancak aynı ayarlarda apexe girince oyunun ayarlar kısmında maksimum 1920ye1080p çözünürlük var. Daha yükseğini seçemiyorsun. Acaba özel çözünürlükmü eklemem gerek senin gibi.Sapphire TRIXXi kullanmanı öneririm bu arada 2k da daha iyi performans alabiliyormussun. Birde izledigim videolarda nitro+rx5700xt nin asıl performansı 2k da vereceği söyleniyor. Bu konuda bir fikri olan varmı arkadaslar. 1080p de oynayıp kartın hakkını verememezlik yapmayalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı