RX 5700XT AMD virtual super resolution çalışmıyor

TReuy

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Maksimum 1080P destekleyen bir monitörde vsR ile 2560*1440 çözünürlüğe çıkmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum 4K çözünürlüğe de çıkamadım tazeleme hızını vs. düşürmem de işe yaramadı. Monitörlerin desteklememesi gibi bir durum mümkün değil diye biliyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Kullandığım GPU: RX 5700XT.
Kullandığım monitör: Cbox 2120.
Düzeltme eklemek istiyorum, daha düşük çözünürlükte de aynı hatayı aldım.

Ekran Alıntısı.PNG

Hatanın çözümünü bilmiyorum.RX 5700 nasıl rtx 2060 superden daha mı iyi bide başka sıkıntıları var mı kartın ?
Sorunlar neredeyse giderildi, 5700 XT'nin rakibi 2070 Super.

Özel Çözünürlük ayarınızı silin, Monitör'ün kendi ayarları kalsın öyle deneyin.

Demek istediğin şeyi anlayamadım monitörün kendi ayarları yok 1440p ya da 4k VSR kullanmak istiyorum özel çözünürlük eklemem gerekmiyor mu. Yazılımın ekran görüntüsünü bırakıyorum aşağı yeni oluştur diyip 2. ekran görüntüsündeki ayarlar ile oluşturmak istiyorum ancak oluşturmuyor.

Hatanın çözümünü bilmiyorum.RX 5700 nasıl rtx 2060 superden daha mı iyi bide başka sıkıntıları var mı kartın ?
Daha yeni aldım hiçbir sıkıntısı yok ve arkadaşın da dediği gibi 2060 değil bunun rakibi 2070 super.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı3.PNG

Sorunlar neredeyse giderildi, 5700 XT'nin rakibi 2070 Super.
hangi modelini alıyım sence itopyadan teknokingi özelliştiricem.
ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256 Bit
MSI Radeon RX 5700 XT EVOKE OC 8GB GDDR6 256 Bit
MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256 Bit

aynı zamanda bunlarlada aynı fiyattalar
MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER Advanced

modelleri var yarın gidip almayı planlıyorum sizde hangisi ?

hangi modelini alıyım sence itopyadan teknokingi özelliştiricem.
ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256 Bit
MSI Radeon RX 5700 XT EVOKE OC 8GB GDDR6 256 Bit
MSI Radeon RX 5700 XT GAMING X 8GB GDDR6 256 Bit

aynı zamanda bunlarlada aynı fiyattalar
MSI GeForce RTX 2060 SUPER GAMING X 8GB GDDR6
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 SUPER Advanced

modelleri var yarın gidip almayı planlıyorum sizde hangisi ?
RX 5700 XT Gaming X alabiliyorsanız öneririm, Lakin Fiyatı ne kadar oluyor eklediğiniz zaman? Belki daha mantıklı sistem toplayabiliriz. Konu açın ve beni etiketleyin.

RX 5700 XT Gaming X alabiliyorsanız öneririm, Lakin Fiyatı ne kadar oluyor eklediğiniz zaman? Belki daha mantıklı sistem toplayabiliriz. Konu açın ve beni etiketleyin.
1576186184363.png

Bu 2si var ama şöyle bir sıkıntı var teknokinge saphire hariç her modelini ekleyebiliyorum vok da ise sadece saphire var

O Fiyata daha mantıklı sistem toplanıyor, Yeni konu aç ve beni etiketle hocam yardımcı olacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı