RX 5700XT ekran kartı satılmalı mı?

Ben olsam satardım, idareten de bir kart alırdım bence bu kadar zamlıyken bir süre kartsız kalmak önemli değil.

Elimdeki 5700XT'yi 9K'ya 3 hafta önce sattım ve beni idare edebilecek bir 1050Ti ayarladım. Stoklar ne zaman düzelirse o zaman 3060Ti veya 3070 alacağım. Bu sürenin maksimum 1 yıl süreceğini düşünüyorum. Varsa böyle bir ihtimaliniz elden çıkarabilirsiniz fakat şimdi satayım 3 ay sonra 3070 alayım gibi bir mantık zor. Ben yaza düzeleceğini sanmıyorum.

Sizinki de bir seçim tabiki. O parayı da dövize ya da altına da yatırabilirsiniz bence erimesin. Bakarsınız mousepadiniz bedavaya gelir .

Sizinki de bir seçim tabiki. O parayı da dövize ya da altına da yatırabilirsiniz bence erimesin. Bakarsınız mousepadiniz bedavaya gelir .
Çevremdeki herkes dolar almam konusunda ısrar ediyor ama ben o cesareti kendimde bulamıyorum hocam. Piyasa takip huyum yoktur, o nedenle ne olur ne olacak en ufak fikrim yok ama bu ısrarlar devam ederse sanırım artık tüm parayı dolara basacağım .

Satmasına satarsın da yerine ne alacan ?

Piyasa şuan çok belirsiz, bakmayın burada yazın fiyatlar ve stoklar düzelir diyenlere. Ekran kartsız kalma olasılığın çok yüksek.

Sakın öyle kumar oynama paranla bir kısmını dolar avro sterlin yap bir kısmını altın.

Bence hepsini altına ya da gümüşe koymanızda sakıca yok. Dolar artsa altın artar dolar düşse altın yine artar.

Hocam senle aynı durumdayım. Ben de satmayı düşünüyorum ama satsam yerine bir kart alabilir miyim ondan şüpheliyim.

Ben de çok şüpheliyim biraz önce Hepsiburada'da 3060ı 9000TL'ye gördüm. Satıp 3060 alasım var bir yandan.

Sakın öyle kumar oynama paranla bir kısmını dolar avro sterlin yap bir kısmını altın.

Bence hepsini altına ya da gümüşe koymanızda sakıca yok. Dolar artsa altın artar dolar düşse altın yine artar.

Altın güvenilir limandır, zarar ettirmez mantığı ile altına yatıracağım sanırım.

Ben de çok şüpheliyim biraz önce Hepsiburada'da 3060ı 9000TL'ye gördüm. Satıp 3060 alasım var bir yandan.

9K'yı 3060'a vermenizi kesinlikle önermem. 3060 9K'lık bir kart değil hocam. Inventus sitesinde de 9K'ya yakın fiyatlar ile X Trio ve TUF modelleri var ama dediğim gibi kesinlikle mantıksız bir hareket olur.

Hocam tabii ki 9Klık değil fakat bu fiyatlar 2022'ye kadar hiç düşmeyecekmiş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…