Stok yok ama bu fiyatlarda aşırı yüksek ve saçma. Aynı fiyata üst seviye RTX 3070 bile bulunurken RX 5700 XT'nin devri bitmiştir net. Satılmasını beklesin bari satıcılarda belki 1 2 keriz buluruz diye saçma fiyatlardan satmaya devam etsinler.
Ülkede bunları adım akıllı denetleyen olsa belki böyle şeyler olmaz. Ama neymiş serbest piyasa... Bu gidişle bizi batıracak olan şey serbest piyasa olacak.
Geçen yıl artan bileşen ve operasyon maliyetleri nedeniyle Asus oyuncuları üzecek bir hamle yaptı. Anakart ve ekran kartı ürünleri yeni yıla zamlı fiyatlarla başladı.
4000 liraya da yoktu ama sen bilirsin. Fiyatlar kafayı yemeden önce Nitro+ 5700XT 5200 liraya satılıyordu. Yükseltme planladığımdan dolayı biliyorum. İkinci el piyasası 4000 lira civarlarında dolaşıyor sorunsuz modeller için. Ben de o fiyattan yakında satacağım.
4000 liraya da yoktu ama sen bilirsin. Fiyatlar kafayı yemeden önce Nitro+ 5700XT 5200 liraya satılıyordu. Yükseltme planladığımdan dolayı biliyorum. İkinci el piyasası 4000 lira civarlarında dolaşıyor sorunsuz modeller için. Ben de o fiyattan yakında satacağım.
Mevcut piyasada 4 ay 2 yılla eşdeğer. Son iki aydır 5000 lira altına düzgün model yoktu, yakın zamanda da fiyatlar iyice sapıttı sıfırlarda. Ancak ikinci el sabit gibi.