RX 5700XT FurMark testleri nasıl olmalı?

arinyagiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sormak istediğim bir soru var bende Ryzen 5 3600 işlemci var bugün RX 5700XT ekran kartı almaya gideceğim. 2. el alacağım için önce FurMark testlerini yapacağım ancak sonuçlar nasıl olmalı bilmiyorum. İnternette hep farklı farklı sonuçlar var. Bu işlemciyle sizce sonuçlar nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Alacağım ASUS ROG STRIX RX 5700XT OC modelidir.

Hocam her kartın soğutması ve kondisyonu aynı olmadığı için değişiklik gösterir. Ama ortalama olarak %50-70 fan hızında 75 dereceleri geçmemesi iyidir. Bu arada kaç liraya alıyorsunuz? Bende de Sapphire Pulse versiyonu var.

Hocam her kartın soğutması ve kondisyonu aynı olmadığı için değişiklik gösterir. Ama ortalama olarak %50-70 fan hızında 75 dereceleri geçmemesi iyidir. Bu arada kaç liraya alıyorsunuz? Bende de Sapphire Pulse versiyonu var.

5000TL'ye alıyorum bayağı uyguna geliyor. Peki ortalama FPS değerleri ne olmalı bir bilginiz var mı?

5000TL'ye alıyorum bayağı uyguna geliyor. Peki ortalama FPS değerleri ne olmalı bir bilginiz var mı?
Kendimde deneyim yazıyım.

1736538342424.png
direk otomatik ayarda yaptığım için çözünürlük değişik 2 dakikada bu sıcaklıkta benim hotspot biraz fazla ısınıyor seninki o kadar değil de 90 falansa normal.

Arkada 2-3 sekme açık fpse bir zararı olur mu bilmiyorum.

Kendimde deneyim yazayım.

Eki Görüntüle 2393487 direk otomatik ayarda yaptığım için çözünürlük değişik 2 dakikada bu sıcaklıkta benim hotspot biraz fazla ısınıyor seninki o kadar değil de 90 falansa normal.

Arkada 2-3 sekme açık FPS'e bir zararı olur mu bilmiyorum.

Çok teşekkür ederim kral adam bozuk kart satmaya çalıştı almadık döndük yine de çok teşekkür ederim zamanını aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı