anilbuldu Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 687 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen / Görüntü Yönetmeni 16 Kasım 2020 #11 Kardeşimin sisteminde XFX RX 5700XT triple dissipation kullanmaktayım gayet serin, sorunsuz ve stabil bir kart gerçekten. Fiyatı sizin için uygunsa tavsiye edebilirim.
Kardeşimin sisteminde XFX RX 5700XT triple dissipation kullanmaktayım gayet serin, sorunsuz ve stabil bir kart gerçekten. Fiyatı sizin için uygunsa tavsiye edebilirim.
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #12 sahancava dedi: Ben de aorus aldım Gigabyte’ın. Özellikle diğerlerinden ayrılan tarafı size göre nedir? Genişletmek için tıkla... Aorus olarak değilde genelde Windforce gibi modelleri F/P olduğu için öneriyorum ben .
sahancava dedi: Ben de aorus aldım Gigabyte’ın. Özellikle diğerlerinden ayrılan tarafı size göre nedir? Genişletmek için tıkla... Aorus olarak değilde genelde Windforce gibi modelleri F/P olduğu için öneriyorum ben .