RX 5700XT ile CS:GO'da blackbar kapatmaya çalışırken oyun açılmıyor

Okidoki0

Centipat
Arkadaşlar tamsayı ölçeklendirmeyi açıp en boy oranını koru dediğim anda oyunu açmaz oldu. 3 kez bilgisayar yeniden başladı, sorun ne bilmiyorum sadece CS:GO'da Black bar kapatmaya çalışıyordum. Sizce neyle kaynaklı olabilir, yine klasik bir AMD ekran kartı sorunu mu yaşıyoruzdur acaba?

1597133463405.png

1280x960 çözünürlükte 4:3 kullanıyorum. Ben sadece ölçekleme modunu tam panel yaptım ve black bar kalktı bir de bu şekilde dene istersen.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    194,3 KB · Görüntüleme: 56
Sorun kesinlikle Tamsayı Ölçekleme ile kaynaklı , az önce yine denedim onu kapatıp açıp yine aynı şekilde Bir sorun oluştu hatası aldım . Şimdi dediğinizi deneyeceğim hocam.
1280x960 çözünürlükte 4:3 kullanıyorum. Ben sadece ölçekleme modunu tam panel yaptım ve black bar kalktı bir de bu şekilde dene istersen.
Hocam hiçbir şekilde çözüm yok , Black bar yaptığımda kendi ilk attığım ayarlarla yaptığım bu. Sizin ayarlarla da bu şekilde takılıyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Alt-tab yapılıyor arkada uygulamaların çalıştığı gözüküyor fakat bu ekrandan çıkamıyorsun. Gerçekten aşırı siirimi bozmaya başladı daha dün dizmiştim bilgisayarı :(
Güncel+ yardım...
Sorun kesinlikle Tamsayı Ölçekleme ile kaynaklı , az önce yine denedim onu kapatıp açıp yine aynı şekilde Bir sorun oluştu hatası aldım . Şimdi dediğinizi deneyeceğim hocam.

Hocam hiçbir şekilde çözüm yok , Black bar yaptığımda kendi ilk attığım ayarlarla yaptığım bu. Sizin ayarlarla da bu şekilde takılıyor, bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Alt-tab yapılıyor arkada uygulamaların çalıştığı gözüküyor fakat bu ekrandan çıkamıyorsun. Gerçekten aşırı siirimi bozmaya başladı daha dün dizmiştim bilgisayarı :(
Güncel+ yardım...
Hocam sen hangi sürümü kullanıyorsun , o sürümü indireyim belki hata almam.

Güncel+ yardım...

Hocam sen hangi sürümü kullanıyorsun , o sürümü indireyim belki hata almam.
@BSimsek

Dosya Ekleri

• e60f094e-c9f9-4990-92e5-d1a306bef967.jpg
    e60f094e-c9f9-4990-92e5-d1a306bef967.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 68
  • a6477967-8e50-4edf-8aed-72c10457e15e.jpg
    a6477967-8e50-4edf-8aed-72c10457e15e.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Sen büyük ihtimalle opsiyonel sürücüyü indirdin. Genel olarak Amd kullanıcıları tarafından opsiyonel sürücülerin kullanılması pek tavsiye edilmez. Mevcut olan sürücünüzü DDU ile kaldırıp ( Forumda aratırsanız nasıl yapılacağı çıkıyor veya youtubeden bakabilirsiniz) bu linkten kendi işletim sisteminize göre 20.4.2 WQHL sürücüsünü indirip kurun birde öyle deneyin.
DDU ile sürücü kaldırma rehberi : DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal

başlatma seçeneklerine -strechaspect yaz.
Çözüm yok
Sen büyük ihtimalle opsiyonel sürücüyü indirdin. Genel olarak Amd kullanıcıları tarafından opsiyonel sürücülerin kullanılması pek tavsiye edilmez. Mevcut olan sürücünüzü DDU ile kaldırıp ( Forumda aratırsanız nasıl yapılacağı çıkıyor veya youtubeden bakabilirsiniz) bu linkten kendi işletim sisteminize göre 20.4.2 WQHL sürücüsünü indirip kurun birde öyle deneyin.
DDU ile sürücü kaldırma rehberi : DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal
İlgileneceğim hocam. Haklısınız daha önce okumama rağmen nolur ki diyip indirmiştim. Bu şekilde yapacağım

Mevcut ayarlarım.
1597140673137.png

Güncel
Kuruldu fakat yine aynı şekilde hata devam ediyor. Ve @BSimsek in önerdiği ayarları denedim blackbar kalktı ve oyun açıldı. Güncel sürücü ile açılmamıştı ve black bar kalkmamıştı.
Bilgisayarınızın hata vermesini istemem ama hocam bir benim ilk attığım ss'teki ayarları yapıp CS GO'yu açmayı dener misiniz. Siz de hata alıcak mısınız ?
Ek olarak başlatma seçeneklerine -strechaspect ayarını da yazdım.
Şu an hiçbir şekilde sıkıntı yok kendi ayarlarımda 400 600 fps alıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım akıcılık iyi , drop yok , sıcaklıklar iyi.
Fakat şu ayarlar açık halde yaşadığım sorun yine de kafama takılmış durumda..
Aldığım hata
GPU ÖLÇEKLENDİRME Açık
Ölçekleme Modu: EN BOY ORANINI KORU
Tamsayı Ölçeklendirme Açık

Bu şekilde postu açtığım hatayı alıyorum. Hızlı yüklendiği için tekrar fotoğraf çekemedim, FATAL ERROR video ... tarzı bir şeyler yazıyordu.

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı