TCL 55P8K vs TCL 55C6K

• Konuyu başlatan Zwenci
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 89

Zwenci

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

12 senelik Samsung TV'yi değiştireceğim, bulduğum iki TV'yi aşağıya bırakıyorum, diğer TV fiyat farkına değer mi? TCL markasını öven de var gömen de. Samsung hala 12 yıl olsa da tıkır tıkır çalışıyor, aile evine alacağım için aslında öncelik uzun ömürlü ve kolay kullanımlı olması. 55' uygun TV tavsiyelerinizi alırım. Şimdiden teşekkürler.

Uretim tekonolojileri gelistikce ust seviye modelleri ayiriyorum, daha dusuk maliyetlerle uretim yapmaya odaklandiklari icin her ürün gaminda giris ve orta seviye cihazlarin saglamligi uzun omurlulugu eskiye nazaran cok dustu. Sana butcenin sinirlari icinde C755 oneririm.

Urunu satin aldiktan sonra teslim alma ve kurulum surecine dikkat et. Son zamanlarda kutudan kirik cikma mevzusunu cok gormeye duymaya başladım. Cihazi teslim alirken iyice incele ve kurulum icin servis gelene kadar kutuya dokunma. Servis kurulumu apar topar yapip cikmaya calisir genelde, gerekli testleri yaptir mutlaka.

Bu fiyat aralığında başka marka-model öneriniz var mıdır, ben de kararımı C6K modelinden yana kullanacağım gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı