Asil035
Centipat
Daha fazla
Eğer kart normal koşullarda çalışıyorsa 3 değil, 13 yılda bile macunu etkisini yitirmez. Dediğim gibi normal sıcaklıklar kafana takmana gerek yok. Bilgisayarındaki en ufak şeyi kafana takarsan bilgisayarına oturduğun vakitten keyif alamazsın.
Çok ısınıyor rahat olamıyorum ki 80 derece oluyor ve ekran kartını açıp termal macun sürmek de istemiyorum garanti etiketi gider ne yapacağımı bilmiyorum.
Kartın fanları yükteyken çalışıyor zaten sadece boştayken Zero dB özelliği olduğu için fan çalıştırmıyor.80 derecede bir problem yok hocam en basit çözüm kartın fanını açmanız oyuna girerken kulaklığı takın duymazsınız sesini.
Kartın fanları yükteyken çalışıyor zaten sadece boştayken Zero dB özelliği olduğu için fan çalıştırmıyor.
Bu sıcaklıklar da normal, RX 5xxx serisi termal olarak berbat bir seri. Üstüne kartın sadece çift fanlı, o kadar kalın da değil.Biraz alakasız kusura bakma ama, az önce 1080p FurMark yaptım 3 dakika oldu 87 derece daha bıraksam 90 kadar çıkacaktı ben bayağı endişelenmeye başladım bayağı para harcadım buna ve 2.el aldım![]()
Bu sıcaklıklar da normal, RX 5xxx serisi termal olarak berbat bir seri. Üstüne kartın sadece çift fanlı, o kadar kalın da değil.
Tekrar söylüyorum bilgisayarındaki her şeye kafayı takarsan bilgisayarında geçirdiğin vakitten keyif alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.