RX 5700XT R5 2600 darboğaz yapar mı?

Sadullah

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Bahçelievler
Daha fazla  
Ekran kartını aldım alacağım ama hata yapar mıyım? 144 Hz monitör kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P'de darboğaz yapar. Halihazırda işlemciniz var ise alınabilir, eğer yok ise işlemciyi R5 3600 ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Şu an kullandığınız sisteminiz nedir? "İmzadaki" şeklinde belirtmeyin.

1080P'de darboğaz yapar. Halihazırda işlemciniz var ise alınabilir, eğer yok ise işlemciyi R5 3600 ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Şu an kullandığınız sisteminiz nedir? "İmzadaki" şeklinde belirtmeyin.
Peki hocam monitör 1080p destekliyorsa ne yapmalıyız?

Sistemim R5 2600 2x8 16 GB 3200 MHz RAM ve GTX 570 Ti. Şu an değiştirme gibi şansım yok maalesef. Monitörüm 1080P 144Hz. Ama ileri işlemciyi zaten 3700X falan yapmayı düşünüyorum ama bu 1 senemi alır. O yüzden 4000 serisi çıkınca upgrade edebilirim işlemciyi.

Eğer bir süreliğine idare edip sonradan değiştirmiye düşünüyorsanız rx 5700 XT bir süre sizi tatmin edecektir. Ama mutlaka en uygun vakittede işlemcinizi yükseltirseniz sizin için iyi olur elbet.

OC yapsam diyorum? Sıvı soğutma alma şansım var. Belki 4.1 ve 4.2 değerleri görebilirim.

5700XT 1080p'de R5 2600 ile darboğaz yapar ama drop yapacak kadar olmaz bence. Bir süre kullanır sonra R5 3600 alırsınız R7 3700 ile çoklu çekirdek dışında pek fark yok. O.C. yapmak size kalmış bilgili değilseniz bulaşmayın ama.

O.C yapsam diyorum ? Sıvı soğutma alma şansım var belki 4.1 ve 4.2 değerleri görebilirim.
Arkadaşım, moderötümüzün sana demek istediği şu, o ekran kartının performansını bu işlemci ile %100 alamazsın. Bu oyun oynayamazsın demek değil. çok rahat oyun oynarsın.

Arkadaşım, moderötümüzün sana demek istediği şu, o ekran kartının performansını bu işlemci ile %100 alamazsın. Bu oyun oynayamazsın demek değil. Çok rahat oyun oynarsın.
Dostum biliyorum. Ben de performansı daha iyi hale getirebilir miyim diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…