RX 5700XT Sapphire Nitro+ 110 derece oluyor

Thermal Grizzly 1gr Hydronaut
Şu termal macunu alıp uygula. Kartı bir güzel temizle. Temp 65-70 derecelere hotspot da 95 civarına düşer.

Kartı temizleyip macun değiştirebilirsiniz. 75-80 aşırı yüksek değil ama normale göre yüksek evet.

Termal padleride değiştirmem lazım ama kaç mm alacağım bilmiyorum 1 tane konuda vardı ama anlamadım biri söyleyebilir mi?

Harbi bir şey merak ettim normalde hotspot u ben VRAM sıcaklığı sanardım o yüzden termal pad konur sanardım şimdi gerçeği öğrendim bir şey soracağım neden termal pad koyuluyor VRAM'lerin üzerine acaba?

Termal padleride değiştirmem lazım ama kaç mm alacağım bilmiyorum 1 tane konuda vardı ama anlamadım biri söyleyebilir mi?

Harbi bir şey merak ettim normalde hotspot u ben VRAM sıcaklığı sanardım o yüzden termal pad konur sanardım şimdi gerçeği öğrendim bir şey soracağım neden termal pad koyuluyor VRAM'lerin üzerine acaba?

Isınması için hocam. Hotsput GPU çekirdeğinin en sıcak noktası diye biliyorum. Bakım ve macun değişikliği yeterli olacaktır diye düşünüyorum ped değiştirmeye gerek yok bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı