RX 5700XT Sistem solgun renk sorunu

Öncelikle merhabalar benim sorunum her platformda oluyor. Video izlerken fareyi görev çubuğuna götürdüğüm zaman ya da başlangıç panelini açtığım zaman ekranda bir renk solgunluğu oluşuyor. Ancak bu görev çubuğu inene kadar ya da başlangıç menüsü kapanana kadar sürüyor. 1-2 saniye sonra normal video kaydetme ile yapamadım. Telefonla da çektiğimde belli olmadığı için bir kanıt sunamıyorum. Ekran kartım AMD RX 5700 XT XFX markası monitörüm iste ASUS VG259QM 24.5" monitörü ve hiçbir değişiklik yapmama rağmen 1 haftadır böyle yardımcı olursanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon-> Ekran - Renk - Doygunluk 160 yapın.
Buyur kendi ayarlarım:
Ekran görüntüsü 2020-10-22 200629.png

Edit: Galiba yanlış anladım.

Ah ah yanlış anlamışım sizi pardon. İsterseniz yine de deneyin.
Sorunun videosu olmadan anlayamayız bence çok saçma geldi bana.
Keşke video ile anlatabilsem ancak video çektiğimde de anlaşılmıyor ama bir deniyim yine
Sanırım fotoğraf olarak gelicem ama deniyim
Keşke video ile anlatabilsem ancak video çektiğimde de anlaşılmıyor ama bir deniyim yine
Sanırım fotoğraf olarak gelicem ama deniyim
keşke bir de video nasıl yüklenir bulabilsem bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum sanırım sadece görsel yüklenebiliyor
Şimdi yeni bir şey daha keşfettim opera da hem görev çubuğunda ve başlangıçta oluyor chrome da sadece başlangıç menüsünde firefoxta ise hiç olmuyor (neden bu kadar tarayıcı var diye sorgulamayın önceden yaşadığım bir sıkıntı yüzünden yüklemek zorunda kalmıştım işe yaradı iyi ki üşenip silmemişim)
Ah ah yanlış anlamışım sizi pardon. İsterseniz yine de deneyin.
Sorunun videosu olmadan anlayamayız bence çok saçma geldi bana.
videoyu nereden yükleyip size ulaştırabilirim burda bulunsun ilgilenen biri gelirse bakabilsin

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı