Rx 5700XT Sistem Toplama

Bütçe
10.500Tl

Ege Armağan

Hectopat
Daha fazla  
1A1A59C1-D8CE-40E0-B0E8-1403B830FD91.png

Bu sistem 11.00TL ama yardım ederseniz en aza kadar indirir misiniz? Ekran kartı kalsın ama diğer bileşenler değişebilir. Herhangi site olabilir. Hepsiburada tercihimdir ama diğerleri de olabilir. Parayı azaltıp sıvı soğutucu ekleyebilirseniz ekleyin. Teşekkürler. RX 5700XT ile RX 5700xt Nitro+ ne farkı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir fark yok. Marka ve model farkı var. RX 5700 XT' yi üreten bir sürü firma var. Her birinin modeli farklı. Soğutma çözümü farklı.

ASUS RX 5700 XT Strix yerine Sapphire RX 5700 XT Nitro+ alabilirsiniz. Tahminimce ordan 100-200 lira kâr edilebilir.

2 TB HDD ilk kurulum için bence fazla. 1 TB olan modelini alın. Ordan da bir 150-180 lira kâr edilir.

Anakartı X570 almıyorsanız X470 almanıza gerek yok. Gigabyte B450 Aorus Elite alın. 200 lirada öyle attık cebe.

Ramleri Vengeance LPX modelini değil de Vengeance Pro veya GSkill Trident/Sniper modellerini almanızı tavsiye ediyorum. 3200 CL16 olsun yine.

O kasa hiç yakışmamış bu sisteme. Corsair, Cooler Master veya Phanteks alın.

Güç kaynağını High Power 750 W 80+ Gold ile değiştirebiliriz. Sertifikalı bir güç kaynağı alın.

HP 27xq monitör olarak bunu tercih ederseniz 300 lirada burdan kalır.

Kâr edilen paralar ile güç kaynağı ve kasaya yatırım yaptık desek arta kalan para sıvı soğutucuya yeter mi bilmiyorum. Farklı güvenilir sitelerden tekrardan dediğime göre toplayın bakalım duruma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı