RX 5700XT Sisteme PSU Önerisi

@BurakDuman973 High Power firmasını araştır bakalım, orta-alt sınıf mı değil mi gör :) Dünyanın en büyük 3. PSU üreticisi. Bilmediğin konular hakkında boş yorumlar yapıp bilmeyen arkadaşları yanlış yönlendirme. O gördüğün en iyi PSU firmaları, örneğin Corsair. En üst seviye PSU'larını üreten firma High Power. Şunları demekten bıktım, ama siz şunları demekten bıkmadınız...
1593280963507.png

Umarım bir daha böyle şeyler demezsiniz.

Ben fikrimi sundum kullanıcıya. Sizin fikriniz farklı olabilir. Burada uygun bir üslup ile belirtmeniz yeterli. Ben alıcak olsam asla PSU konusunda ucuza kaçmam ve ne gerekiyorsa onu alırım. Bu arada Corsair'e FSP yapıyor ufak bir bilgi.
Burada yargılayıcı bir üslupla konuşmanıza gerek yok.

Eğer bütçe konusunda sıkıntınız yok ise kesinlikle Seasonic öneririm: Seasonic Focus Plus 750W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatı uzun yıllar aklınıza bile gelmez güç kaynağı.

Eğer biraz daha kısıtlı bütçeniz var ise: Corsair TX750M 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı.

Daha altını pek önermem çünkü güç kaynağı pek önemsenmiyor ve uzun vadede sorun çıkarabiliyor.

Zaten diğer daha ucuz 700 - 750W PSU'lara göre aradaki farkı uzun vadede kapatacaktır verimliliği sayesinde.

Seasonic Focus serinin ilk versiyonları problemliymiş. Hangileri yeni model bilmiyorum. O yüzden korkutuyor.

O halde.
Eğer bütçenizi 1600 TL'ye çıkarır iseniz, ömürlük olan bu PSU'yu öneririm.

700₺'ye düşmüş bir bak istersen. Her ne kadar High Power'ın Performance GD serisi F/P olarak iyi olsa da 2 yıl garantili olması biraz dezavantaj yaratıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı