RX 5700XT ve R5 3600 için yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan Viselt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 212

Viselt

Kilopat
Güncel olarak elimde RX 5700XT, Ryzen 5 3600, ASUS ROG B450-F, stok soğutucu bulunuyor. Espor arenası için bilgisayarıma yükseltme yapacağım ve seçtiğim ürünler Ryzen 7 7800x3D, ASUS Prime B650M-R, Hiksemi Future 16 GB 6400MHz CL32, Thermalright Peerless Assassin 120. Sizce bu yükseltme mantıklı mı? Öneriniz var mı? Ekstra olarak monitör seçimim Dell Alienware AW2525HM.

Fotoğraf için teşekkürler ramların gözükmemesi benim için problem değil. Bazı yerlerde ramlari low profil olanlardan alın demişlerdi. Galiba buna gerek yok.
Ram tercihimi Goodram 16GB 6000mhz cl30 olarak değiştirdim. Ram hakkında bilginiz var mıdır? Hazır sistemlerde çok gördüğüm bir ramdi.
Hocam açıkçası 20 yıldan fazladır bilgisayar kullanıyorum, parçalarımı çok sık güncellerim, arkadaşlarıma da bilgisayarlarını ben toplarım. Ram alırken fiyat performans olarak hangisini uygun bulursam gider onu alırım merdiven altı olmadığı sürece. Ram en risksiz bileşendir benim gözümde, benim fikrim tabii aksini iddia eden olursa da saygı duyarım ama ben ömrümde hiç ram problemi yaşamadım, yaşayan da görmedim. Eğer overclock vs. düşünmüyorsanız alın geçin bence, problem yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı