RX 570'a 450W PSU Yeter mi?

CusHe

Megapat
Daha fazla  
İndirimlerden aldığım RX 570 ile biraz sıkıntı yaşıyorum. Ürün linki şudur: Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 570 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
450W bir PSU'ya sahibim ancak bunun ekran kartı için olan pini 6+2 şeklinde. Benim istediğim model ise 8+6 pine sahip. Başka forumlarda çalıştırabileceğimi söylediler ancak ben yinede bir sorayım dedim.Anakartım ise MSI A320M Gaming Pro (İşlemci overclocklarına ilgim yok).Bu arada bu benim için aciliyeti olan bir konu, yanlışlık yaptıysam moderatörlerden uyarı ve hoşgörü bekliyorum.
Sorular şöyle :
  • Ryzen 3 1200 işlemciye sahibim darboğaz yapar mı ?
  • Bu pinler yeni kartım için uygun mu ?
  • Güçten dolayı performans kaybı,çalıştırma sorunu yaşar mıyım ?
Teşekkürler.
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan yaptığım hesaba göre, sisteminin 351W güce ihtiyacı var. Bu da 450W PSU'nun, yaklaşık %80'inin kullanılacağı anlamına geliyor. Bir de PSU'nun 12V'dan 450W vermeme ve 80+ gibi sertifikalarının olmama ihtimalleri düşünüldüğünde, PSU tam yüke yakın seviyede kullanılacak. Bu da yüksek sıcaklık ve yüksek ses demek. (Bilgisini vermediğinden dolayı, RAM'lerini 8GB olarak hesapladım.)

Bütçeni söylersen sana en ideal PSU'yu söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı