RX 570'a 450W PSU Yeter mi?

Ben şuan 1 saatten beridir kartı kullanıyorum. Tüm testleri yaptım funmark felan hiçbir sorun çıkartmadı. Fakat oyunlarda istediğim performansı verirken funmark'da 12 fps aldı niyeyse. Harddisk takılı şuan baya eski bilgisayar çok geç açılıyor zaten belki etki ediyordur. Nitro+ 570 4GB modeli ile bir sorun yaşamadım.

Ben şuan 1 saatten beridir kartı kullanıyorum. Tüm testleri yaptım funmark felan hiçbir sorun çıkartmadı. Fakat oyunlarda istediğim performansı verirken funmark'da 12 fps aldı niyeyse. Harddisk takılı şuan baya eski bilgisayar çok geç açılıyor zaten belki etki ediyordur. Nitro+ 570 4GB modeli ile bir sorun yaşamadım.
Yani beklediğin her şeyi aldın mı?

Kaliteli bir PSU olsa bile 450W o ekran kartı için sınır değer. İleriye dönük olarak ta düşünürsen en az 600W kaliteli bir PSU almalısın. Bütçe belirtirsen öneri yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı