2012 Yılında topladığım bir sistemim mevcut, içerisinde ki PSU 550W fakat ekran kartın da sorun yaşıyorum (sanırım). Gigabyte RX570 ekran kartı aldım dün montajını yapmıştım. Funmark üzerinden 65 dakika yüklenecek şekilde test yapmıştım hiç sorun yoktu. Fakat bugün her hangi bir oyuna girdim 10 dakika civarın da ısınmaya başladı ekran kartı değil de fakat taktığım molex to 8 pin erime noktasına geldi birbiri ile bağlı olan kablo eriyip birbirine yapıştı resmen. Resim de olan şuan kullandığım PSU, acaba sorun PSU mu yok ise molex ile kullandığım için mi?
PSU biraz eski olduğu için 6 pin giriş var, o yüzden 8 pin gerektiği için molex ile çevirmek zorunda kaldım. Direk 6 Pin to 8 Pin (link alt da) çevirme yapsam daha mı iyi olurdu?
urun.n11.com
PSU biraz eski olduğu için 6 pin giriş var, o yüzden 8 pin gerektiği için molex ile çevirmek zorunda kaldım. Direk 6 Pin to 8 Pin (link alt da) çevirme yapsam daha mı iyi olurdu?

Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.