RX 570'e WattMan İçin Undervolt Yapma

zoLCer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bende RS 570 MSI Armor 4 GB OC var ve yakın zamanda WattMan hatasından dolayı PC gündelik kullanımda PC kilitlenip reset atıyordu, siyah ekran olup garantide işlem gördü. 1 ay sorunsuz kullandım, sonra yeniden aynı sorunla karşılaştım. Sürücüleri değiştim falan, yine aynı. Ben de undervolt yapma kararı aldım. Bazılarında undervolttan sonra düzeldiğini gördüm. Ben sizden yola çıkarak şöyle ayarladım.

Ve ayriyeten güç limitini 50'ye çektim ve OCCT'de dakika 5'ten sonra 15 hata buldu.
Ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

Son fotoğrafdaki ayarlarla 7 dakikalık testte hiçbir hata olmadı ama sizin önerileriniz olursa çok minnetar kalırım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (190).png
    Ekran Görüntüsü (190).png
    74,2 KB · Görüntüleme: 131
  • Ekran Görüntüsü (189).png
    Ekran Görüntüsü (189).png
    71 KB · Görüntüleme: 121
  • Ekran Görüntüsü (192).png
    Ekran Görüntüsü (192).png
    72,7 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT'de hata vermesi voltajın yeterli gelmediği anlamına geliyor. Son haliyle hata almıyorsanız o şekilde kullanmaya devam edin. Özel bir fan profili de oluşturmanızı tavsiye ederim. 0,995'e kadar düşmüş voltaj, bu değerlerde hata almamanız epey iyi.
Performansda bir problem olur mu veya tavsiyeniz bir ayarda falan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı