Ryzen 5 2600 ve XFX RX 570 4 GB ekran kartını aldım. Samsung SyncMaster 920NW 1440X900 75Hz (sadece VGA olan) monitör kullanıyorum. Dark'ın HDMI to VGA dönüştürucüsünü aldım. Bugün sistemimi topladım ve her şeyim tam idi. PC'yi dönüştürücüyle çalıştırdım görüntü sorunsuz geldi. Boot Menu'den kurulum USB belleğini seçtim. Windows kurulum ekranı da sorunsuz geldi. Ancak sipariş verdiğim HDD sorunlu olduğu için kurulumu gerçekleştiremedim. Sonuç olarak ekran kartından görüntü almayı başardım.
Aldığım dönüştürücünün linki ve görseli:
Eki Görüntüle 766246![]()
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İleride yeni bir ekrana geçeceğim tabii ki ama 6 ay 12 ay en az kullanmam gerek önerir misiniz yoksa zorlayıp monitör mü aldırmalıyım.
Ben internetten aldım bozuk çıkmadı. Eğer çıkarsa iade edebiliyorsun zaten. Tanıdığın elektrikçiden alırsan bozuk çıksa da parasını alır.Tamamdır çok teşekkür ederim bir de onun dışında bildiğim bazı elektronikçiler var oralardan mı alayım bozuk çıkarsa iade etmek daha kolay olsun diye yoksa internetten şansıma güvenerek mi alayım bozuk çıkarsa diye çok endişeleniyorum
Bulursak elektronikçiden al yoksa internetten al. Kolay kolay bozuk çıkmaz, iyi bir siteden al olmadı iade edersin. Pahalı bir bileşen değil dert etmeye gerek yok.Tamamdır çok teşekkür ederim bir de onun dışında bildiğim bazı elektronikçiler var oralardan mı alayım bozuk çıkarsa iade etmek daha kolay olsun diye yoksa internetten şansıma güvenerek mi alayım bozuk çıkarsa diye çok endişeleniyorum
Aktif bir dönüştürücü alacağım onu öğrendim.
Ben de Dark'ı kaliteli diye duydum fakat arkadaş öyle söyleyince şaşırdım.
VGA to DP dönüştürücüm 4 ayda falan bozuldu sanırım.Nedeni dönüştürücü değil, VGA kablosu da olabilir. Analog sinyal olduğundan dalgalanma yaşayabilirsiniz.
Dark markasının dönüştürücüleri kalitelidir. Piyasadaki en iyi dönüştürücülerden biridir hatta. Tavsiye ederim.
Onlar adam kazıklıyor, geçen sordum bir tanesine 65TL dedi.Bulursak elektronikçiden al yoksa internetten al. Kolay kolay bozuk çıkmaz, iyi bir siteden al olmadı iade edersin. Pahalı bir bileşen değil dert etmeye gerek yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim bir de onun dışında bildiğim bazı elektronikçiler var oralardan mı alayım bozuk çıkarsa iade etmek daha kolay olsun diye yoksa internetten şansıma güvenerek mi alayım bozuk çıkarsa diye çok endişeleniyorum
Ben 1 tane bilgisayarcıdan 1 tane internetten almışdım sorun çıkmamışdı adamada söyle alırken ama bozuk çıkarsa getiririm falan diye bilgisayarcı pahalıya verir biraz daha ama bozuk çıkarsa geri göndereyim falan derdin olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.