RX 570'li Sistem Toplama

Serhat ERİMLER

Decapat
Merhabalar, Max 1.5 aya kadar bilgisayar dizmeyi düşünüyorum.
RX570 4 GB ekran kartını çok araştırdım ve güzel buldum. 1050Ti ve GTX 1060 arası ideal ve 1050, 1060'a göre de fiyatı gayet iyi; 1000 TL civarı.

Maks. bütçem 3000-3500 civarı, sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güncel oyunları kaldırsın.
İşlemciyi de AMD Ryzen serisinden düşünüyorum, bütçeyi az buz aşabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart iyi bir kart GTX 970 ile eş değer ben aldım arızalı cıktı gönderdim üründe sorun yok diyip tekrar gönderdiler dikkat etmenizi önerir ve armor modelini almamanız tercihiniz olmasına önem verin

Hazır bir sistem buldum. İşlemci de Ryzen serisinden ama istersen değiştirebilirsin. Hatta tüm parçaları değiştirebiliyorsun: BOOST-RGB-C013/Ryzen 3 1300X/Sapphire Pulse ITX RX570 4G/8GB DDR4 RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Bu sistem benim hoşuma gitti kasa ve psu nasıl önerir misiniz. Ben işlemciyi 2500x ekran kartını rx 580 yaptım rami 3000 yaptım anakart da ab350m yaptım içime sindi gibi fiyatı filan da uygun. Kasa aynı bıraktım bu kasa ve psu iş görür mü sistemde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı