Merhaba, elimde MSI Armor RX 570 4 GB ekran kartı var. Bunun yerine GTX 1650 veya 1650 Super almayı düsünüyorum bir sıkıntı çıkar mı uyumsuzluk performans sorunu vb. oluşur mu?
Ekran kartı değişikliği istiyorsan güzel bir kart çok daha performanslı 1650TL'ye 8gb versiyonu da var. Nvidia istiyorum diyorsan İkinci el temiz 1070 bulabilirsen o da olur.
1650S'e geçilir ama 1650'ye geçilmez. Eğer Driver sorunları yaşamiyorsaniz 1650S'e geçmeye de degmez eger kartinizda sorun yaşiyorsaniz 1650S mantikli bir tercih olur.
Ekran kartı değişikliği istiyorsan güzel bir kart çok daha performanslı 1650TL'ye 8gb versiyonu da var. Nvidia istiyorum diyorsan İkinci el temiz 1070 bulabilirsen o da olur.
Büyük bir FPS düşüşü yaşarsın ama sen bilirsin. Madem sorun yaşıyorsun AMD'de, yapacak bir şey yok. İkinci el 1070 alırsan kafan rahat olur. İlla sıfır alırım ben dersen o fiyata 1650S uygun bir tercih.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Şu model fiyat açısından daha iyi olur. Bence Nvidia istiyorsan alınır. RX 580 gücünde bir kart.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Şu model fiyat açısından daha iyi olur. Bence NVIDIA istiyorsan alınır. RX 580 gücünde bir kart.