Ama benim FPS daha düşük neden
Ama benim FPS daha düşük neden
bütün ayarlar aynı ve aynı yerden fps testi yaptık ben hafif performans artırsam yük verince ekran kartına ve işlemciye pc ısınıyorFPS'i nasıl ölçüyorunuz? Onun sisteminde en düşük ayarda yerde bakarak yürüdüğü zaman, sizin Ultra ayarda ağır sahnede aldığınız FPS'ten daha yüksek alır tabii bu normal. Her sahnede PC aynı FPS'i vermez zaten hatta çok rahat 200-300 FPS alabildiğin sahneden 30 FPS'lere kadar düşebilen sahneler de olabilir.
Arkadaşın ayarları düşürmüştür oynadığın oyunun ya da sen ayarları yükseltmişsindir ?ama benim fps daha düşük neden
ama benim fps daha düşük neden
ayarlar aynı diyorumArkadaşın ayarları düşürmüştür oynadığın oyunun ya da sen ayarları yükseltmişsindir ?
o zaman ben neden arkadaşdan düşük fps alıyorum o oc yaptı dicem ama pcsi ısınmıyor ben oc yapınca pc ısınıyorTabii ki 3100+RX570. RX570' in rakibi GTX 1650S. GTX 1650S ile GTX 1650 arasında Everest Dağı kadar fark var.
arkadaşla ana kart ram fln aynı sadece kasa, ekran kartı ve işlemci farklıRAM hızı etki edebilir. Mesela sizin anakart en fazla 3000MHz izin veriyorsa arkadaşınızın sistemi en fazla 3600MHz ve arkadaşınız A-XMP açıp RAM' e OC yaparsa daha yüksek FPS alabilir. Veya iyi bir soğutucuyla OC yapmış olabilir.
RAM hızı etki edebilir. Mesela sizin anakart en fazla 3000MHz izin veriyorsa arkadaşınızın sistemi en fazla 3600MHz ve arkadaşınız A-XMP açıp RAM' e OC yaparsa daha yüksek FPS alabilir. Veya iyi bir soğutucuyla OC yapmış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.