RX 580 300W PSU'da çalışır mı?

Merhaba arkadaşlar ikinci elden alacağım RX 580 ekran kartının çalışıp çalışmadığını bilmem lazım. Bunu evde 300W bir PSU var Molex'ten çevireceğim sizce tehlikeli olur mu? Sadece masaüstü ekranına gelsin yeter test vs. yapmayacağım. (sipariş ettiğim parçaların gelmesi 1 hafta sürecek o yüzden.)

Kanka benim 400W bile yetmeyip bazen kapanma yapıyor.

450W ile 200W guc isteyen ekran kartini calistirmistim fakat dogru calismiyor bazen goruntu falan gidiyordu o yuzden isinizi garantiye almak icin ekran kartinin istedigi gucten 50W falan fazla alin.

İlerleyen süreçte bilgisayarı komple değiştireceğim için işimi görüyor ama dediğin doğru garantiye almak lazım.

bende rx580 vardı fsp nin 350w güç kaynağı ile çalıştırmıştım gayette yetiyordu ama tabi 400 hayli hayli yeter kaliteli bir psu ise
Ekran kartı hertürlü çalışır zaten, yüke girdiği zaman kapanır. 350W ile RX 570 kullanan biri görmüştüm, Valorant'ta sorun yaşamadığını iddia ediyordu bu arkadaş ama OCCT PSU testinde direk kapandı PC'si. RDR2 gibi oyunlarda da kapanması çok muhtemel.
Valorant gibi oyunlar grafik kartını çok zorlamaz oyüzden kapanma yapmıyordu.

Merhaba arkadaşlar ikinci elden alacağım RX 580 ekran kartının çalışıp çalışmadığını bilmem lazım. Bunu evde 300W bir PSU var Molex'ten çevireceğim sizce tehlikeli olur mu? Sadece masaüstü ekranına gelsin yeter test vs. yapmayacağım. (sipariş ettiğim parçaların gelmesi 1 hafta sürecek o yüzden.)

Öncelikle sipariş vereceğin yerden 20 dakikalık FurMark testi iste sıcaklık fan hızı ve FPS değerlerini kontrol edip sipariş verirsin. Soruna gelecek olursak MSI Afterburner üzerinden Power limit seçeneğini %50 yapıp kullanabilirsin kart %50 daha az güç tüketip %50 daha az performans verecektir ama bir süre idare edip yeni bir PSU alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı