RX 580 4 GB FPS sorunu

FalconDesigN

Centipat
Bundan 2 ay önce yeni bir PC aldım gayet donanım iyiydi LOL'de giriyordum 144'den aşağıya almıyordum FPS düşmesi yaşamıyordum ama şimdi 144'ü bırak 100 FPS alıyorum drop yiyor 30 FPS'e kadar düşüyor bir anda Radeon driverını güncellediğimde başladı bu sorun kaldırdım gene aynı 100 FPS falan alıyorum.

Sistem özelliklerim;
AMD Ryzen 5 1600.
RX 580 4 GB OC.
Apacer 8 GB 3000MHz.
Apacer 240 GB SSD.

Hayır, işlemcin ve ekran kartın gayet güzel senkron çalışır. Bunun dışında söyliyebileceğim pek bir şey yok. Driverları orijinal siteden indirip kurduğuna dikkat et. Bir kez virüs taramasından geçirebilirsiniz. Şunu sormak istiyorum 144 fps leri ekran kartı yazılımı olmadan almadınız heralde. Dolayısıyla yeni bir amd güncellemesi çıkana kadar, önceki kullandığınız sorunsuz driverı kurabilirsiniz.

Hayır, işlemcin ve ekran kartın gayet güzel senkron çalışır. Bunun dışında söyliyebileceğim pek bir şey yok. Driverları orijinal siteden indirip kurduğuna dikkat et. Bir kez virüs taramasından geçirebilirsiniz. Şunu sormak istiyorum 144 FPS'leri ekran kartı yazılımı olmadan almadınız herhalde. Dolayısıyla yeni bir AMD güncellemesi çıkana kadar, önceki kullandığınız sorunsuz driverı kurabilirsiniz.

Eski sürücüyü kurunca oyuna giriyorum ve donuyor. Çoğu oyunda böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı