RX 580 4 GB vs. 8 GB

Pulse0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha yeni bilgisayar sipariş verdim ve ekran kartı RX 580 4 GB sürümü. Testlere vb. baktım 8 GB'lik sürümünden %2 + 2K oynatmama farkı vardı. Açıkçası ben 1080p sevdalısıyım, o yüzden 8 GB için 400 TL değmez dedim, sizce doğru yapmış mıyım ve GTX 1060'e de 2-3 FPS fark atıyordu, daha güçlüydü. VRAM bence yeterli olur çünkü ben FPS oyunlarını oynuyorum yani Tomb Raider vb. oyunlarla işim olmaz, sıkı bir Rainbow Six Siege oyuncusuyum (!500 saatim var.) Sadece orada VRAM'ın yetersiz kalacağını düşünüyorum.

Sistem: webtekno Silver | R5 2600 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

PC parçaları iyi ama RAM fiyatları bu denli düşmüşken 16 GB yapmalısın bence

testlerde baktım en fazla 6-7 gb'si kullanılıyor zaten acelesi yok 1-2 ay sonra da alırım ram

ultra oynamam da high oynarım
Bende gtx950 vardi bundan once 1600x900 hepsi lowda zofia ks-79 lifeline kullanınca fps 40 lara düşüyordu bu sistem yarayacak bana

V4 sistemi yükseltme yaparak alabilirsiniz, SSD ve PSU yola giderken güvenilmeyen arabalar gibidir. Yükseltme dediğim 240GB M.2 SSD + 1TB HDD sebebi ise Toshiba SSD'ler sağlık olarak sorunlu. JD ise JD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…