RX 580 4 GB vs. 8 GB

V4 sistemi yükseltme yaparak alabilirsiniz, SSD ve PSU yola giderken güvenilmeyen arabalar gibidir. Yükseltme dediğim 240GB M.2 SSD + 1TB HDD sebebi ise Toshiba SSD'ler sağlık olarak sorunlu. JD ise :) JD.
Evde zaten 2 tb hdd var :D
V4 sistemi yükseltme yaparak alabilirsiniz, SSD ve PSU yola giderken güvenilmeyen arabalar gibidir. Yükseltme dediğim 240GB M.2 SSD + 1TB HDD sebebi ise Toshiba SSD'ler sağlık olarak sorunlu. JD ise :) JD.
Ben ilk v4 alacaktım soğutucu stoğu bitti kasa bitti bekledim 2 gün gelmeyince webtekno silver ;)
Evde 2 TB HDD var onu kullanacağım birde ;)
Ben her ssd ile ilgili hem iyi hem kötü yorumlar gördüm jd sıkıntılı mıdır sence bir de psu + kasa teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı