RX 580 8 GB cok isiniyor ve oyunlarda hata veriyor

burakgassanov31

Centipat
Katılım
11 Mart 2020
Mesajlar
19
Arkadaşlar merhaba, ben bu ekran kartından falan çok anlamıyorum. Yaklaşık 7-8 ay önce Vatan'a gidip bilgisayar sistemi topladım. Orada bu işle ilgilenen çalışan ile birlikte ve Radeon RX580 8 GB 256Bit'lik ekran kartını seçtik. Fakat oyunlar oynarken çok ısındığını hissediyordum. NFS Payback indirdim denemek için. Sürekli oyundan atıp DirectX function device createtexture2D... gibi bir hata aldım. Bunu çok araştırdım ve çoğu şeyi denedim ama maalesef düzelmedi. Sonradan ekran kartı ayarlarına baktım. Sorun düzelmedi. Acaba ekran kartında bir sorun mu var? Bu konulardan anlamadığım için bir şey yapamıyorum. Garantisi bitmeden de götürmek istiyorum eğer bir sorun varsa. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kartınız eğer ASUS Dual serisi ise isinip kapanması normal zaten ısı yüzünden PC niz kapaniyor MSI Afterburner programı ile oyun içi değerlerinizi atar misiniz? YouTube'de elbet nasıl kullanılır videosu vardir.
 
Kurar mısın bunu. Birde diğer oyunlarda görüntü gidiyorsa ekran kartının sıkıntılı olması muhtemel. Garantisi varsa gönder derim.
directx 12 yani son sürüm kurulu windows 10 bu arada sanırım nfs payback deki sorunu çözdüm yaklaşık 1,5 - 2 saattir oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım GPU Temp. ise 60-65 derece arasında seyir ediyor oyun boyunca buda sanırsam normal ama şuan farkettim CPU Temp ise 99 derece şuan
ekran kartım bu ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING | Ekran Kartı | ASUS Türkiye
 
Bir saniye işlemcin 99 derece mi?
CPU
SAFSFASFAS.gif

Ne yapmam gerek oyun sorununu çözdüm ama bu kadar ısı normal değil
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı