@shotgunned undervolt işlemlerin resimlerini atabilir misiniz acaba? Çok iyi değerler eğer böyle sabitse. Ben de denemek için şimdi kurdum Afterburner'da -131 UV ve -20 power limit ile 66C 93W 24MH/s alıyorum.
@shotgunned undervolt işlemlerin resimlerini atabilir misiniz acaba? Çok iyi değerler eğer böyle sabitse. Ben de denemek için şimdi kurdum Afterburner'da -131 UV ile 66C 93W 24MH/s alıyorum.
Yavaş yavaş yükselterek/azaltarak stabil değerlere ulaşırsınız eminim. Eğer stabil değerler olduğunu emin olursanız buraya paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Yavaş yavaş yükselterek/azaltarak stabil değerlere ulaşırsınız eminim. Eğer stabil değerler olduğunu emin olursanız buraya paylaşırsanız sevinirim. Kolay gelsin.
Forumda Tolga Samet arkadaşımızın rehberi doğrultusunda yaptıysanız yardımcı olamam Ben Afterburner kısmından sadece undervoltu azaltarak zamanında o işlemi yapıp çıkmıştım.
Radeon Software üzerinden ekran kartı ayarını "Grafik" yerine "Bilgi İşlem"e alın. Hashrate'iniz 20-30 Mh arası olacaktır. Bu da size elektrik harcaması dışında günde 17 TL civarı kazandırır. Nereden baksanız iyi para.