RX 580 8 GB ile madencilik yapmak

Ekran kartına vereceği zarar peki yada elektrik faturası?

Ekran kartına vereceği zarar peki yada elektrik faturası?
Madencilik nasıl bir zarar veriyor? Tamamen kişinin kullanımına bağlı, ekran kartını yormadan kazım yapıp gayet iyi para kazanan insanların yorumlarını da okudum forumda, bilinçsiz yapılan madencilik karta zarar verebiliyor.

Bana bağlı derken?
Bilgisayarı sürekli açık tutup tutmayacağınıza bağlı.
@Ataberk Karakaş Hayır, hiç kapatmıyorum.
@AlperVR Ekran kartımın TDP değeri 130W ve ben 60W güçte kullanıyorum, bilgisayarım günde 2kW güç harcıyor ki bu da aylık yaklaşık 50TL gibi bir fiyata denk geliyor. Bilgisayarımın tüm gün açık kalmasının verdiği zarar bu sadece. Ben bu zararı 2 gün açık tutarak kapattım bile. Ayrıca ekran kartım 40-50 derece arasında çalışıyor, 600RPM fanlar ile birlikte.

Hocam kesintiler falan hariç 7/24 açık tutarım sıkıntı yok.

Umarım mesajını görür ve cevap gelir. Bende de 580 var 8 GB'lık. Sadece öğrenmek için bir gün çalıştırdım. 8mh ile kazı yaptı stabil. Etherium denedim. Çok yeterli gelmedi diye devam etmedim.

Google'ye RX580 mining settings yaz orada MSI Afterburner üzerinde overclock işlemleri yapıyor onları uygula. Günlük en az 3 dolar para kazanırsın. Bende 1060 6 GB var ve gayet de para kazanıyorum.

Bugün'den itibaren bende açık bırakayım bari. 15 günde ne kadar kazandıracak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…