RX 580 8 GB ile madencilik yapmak

O zaman bundan sonrası kaç mh/s değerinde kazım yaptığınıza, sıcaklık değerlerinize ve ekran kartınızın kaç W değerinde çalıştığına bağlı.
Bir şey sormak istiyorum, bende GTX 980 var, 4GB VRAM'le madencilik yapılmaz diyorlar fakat neden öyle söylüyorlar? Yazılım olarak mı desteklemiyor yoksa pek yararı mı olmuyor?

Günlük en az 3 dolar para kazanırsın.
Abartmasanız? En az 3 dolar kazanırsın demek biraz saçma, bazen 3.4 değerlerine çıkarken bazen 2.4'lere inebiliyor.
Onları nasıl öğrenebilirim?
Kazım yaparken gözüküyor zaten,
Bugün'den itibaren bende açık bırakayım bari. 15 günde ne kadar kazandıracak bakalım.
Aylık 180-220 dolar arasında bir kazancınız olur gibi.
Peki dostlar şimdi ne yapmam lazım? Hiç bir bilgim yok.
İnternette bununla ilgili videolar var, bakabilirsin. Yapman gereken şeyler bir cüzdan oluşturmak, bir miner indirmek ve o cüzdan bilgilerinle kazım yapmak.
Bir şey sormak istiyorum, bende GTX 980 var, 4GB VRAM'le madencilik yapılmaz diyorlar fakat neden öyle söylüyorlar? Yazılım olarak mı desteklemiyor yoksa pek yararı mı olmuyor?
Ethereum'un DAG değeri ile alakalı sanırsam, 4GB VRAM'e sahip ekran kartları kaldıramıyor o değerleri. Ethereum Classic mining yapabilirsiniz ama.

Abartmasanız? En az 3 dolar kazanırsın demek biraz saçma, bazen 3.4 değerlerine çıkarken bazen 2.4'lere inebiliyor.

Kazım yaparken gözüküyor zaten,

Aylık 180-220 dolar arasında bir kazancınız olur gibi.

İnternette bununla ilgili videolar var, bakabilirsin. Yapman gereken şeyler bir cüzdan oluşturmak, bir miner indirmek ve o cüzdan bilgilerinle kazım yapmak.

Ethereum'un DAG değeri ile alakalı sanırsam, 4GB VRAM'e sahip ekran kartları kaldıramıyor o değerleri. Ethereum Classic mining yapabilirsiniz ama.
Ethereum Classic ile de para kazanılabiliyor mu? Kartı çok yormadan madencilik yapsam sizce aylık ne kadar kar bırakır?

Önerdiğiniz bir video var mıdır?
Maalesef çok bir bilgim yok videolarla ilgili, ben de sadece 5 gündür bu işin içindeyim.
Ethereum Classic ile de para kazanılabiliyor mu? Kartı çok yormadan madencilik yapsam sizce aylık ne kadar kar bırakır?
Tam olarak bilmiyorum.
Burası yardımcı olmaz, ETC lazım hesaplamak için ETH değil.

Son düzenleme:
RX 5500XT 8 GB ile yaklaşık 60W güç harcayarak 26mh değerinde kazım yapıyorum. Sadece 5 gündür kazım yapıyorum ve 17.69 dolar kazım yapmışım bile. Aylık olarak vurduğumuzda tahmini kazancım 99.32 dolar gözüküyor. Boş yorum yapmayın.

Kasanızı kaç'a topladınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı