RX 580 83 derece

@kular14 Hayır. Herhangi bir zararı yok. Eğer sınıra denk gelirsen stutter yaşayabilirsin. Bunun dışında hiçbir dezavantajı yok.
-100'de crash yedim. Sanırım hiç ellemeyeyim. 83 dereceden 80-79'a felan düşüyordu zaten. Pek bi' farkı yok.

Yanma riski olabilir diye düşünüyorsan kasana soğutuculu fan al.

Undervolt karta asla zarar vermez. Verme imkanı yok çünkü voltajı düşürüyorsun. En kötü ihtimal voltaj yetersizliğinden sistem kapanır görüntü gider. 75 dereceye düşünce kartın ömrü uzar. Ben derecenin düşmesinden faydalanarak memory Clock'u yükselttim 5FPS kadar daha iyi FPS veriyor. Yan kapağı açmanın 2 zararı var. Birincisi kasa aşırı tozlanır. İkincisi ise eğer kasanda fan varsa boşa çalışırlar çünkü hava akımı bozulacak kapağı açınca.

Şu an değerler böyle. Fanı yükseltiyimmi daha çok soguması için. Yoksa böyle iyimidir
@kular14 Biraz arttır ve tekrar dene. Sıcaklıkların yakın olması undervolt sonrası fanların daha düşük devirde dönmesi.

he usta ?
@kular14 Biraz arttır ve tekrar dene. Sıcaklıkların yakın olması undervolt sonrası fanların daha düşük devirde dönmesi.

Masaüstüne felan gelince watt niye artıyor ? oyundayken düşüyor alt tab yapınca artmaya başlıyor sıcaklık değerleri.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1 MB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…