RX 580 900p monitör ile kullanılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar yakin zamanda GT 1030'dan RX 580'e gecmeyi dusunuyorum. Şu anki monitörüm en fazla 1600x900 destekliyor. Ve suanlik 1080p monitor alacak param yok. Oyunlari RX 580 ile 900p de oynarsam sorun olur mu? Performans acisindan vesaire?

VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoo hatta 900p de 1089p ye göre daha iyi performans ta alırsınız (işlemciye bağlı olarak).

Arkadaşlar yakin zamanda GT 1030'dan RX 580'e gecmeyi dusunuyorum. Şu anki monitörüm en fazla 1600x900 destekliyor. Ve suanlik 1080p monitor alacak param yok. Oyunlari RX 580 ile 900p de oynarsam sorun olur mu? Performans acisindan vesaire?

VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyorum.
480p'de bile istiyorsanız oynayabilirsiniz. Performans olarak çözünürlük düştükçe FPS artar ama FPS arttıkça işlemci kullanımı artıcağı içinde işlemciye göre darboğaz yaratabilir. Darboğaz olursada iyi FPS alamazsınız, birde arka planda filan video açma gibi huyunuz varsa sıkıntıya sokar.

Dönüştürücü ise şuanlık çalışıyorsa birşey olmaz.

@He stole my money İlerde Ddr4 sisteme gecis yapacagim. Suanlik bu sekilde kullanacagim. Dun Hitman 3 de 15 fps civari aliyordum sizce ne kadar artis olur. Rx 580 8gb ve 8gb ram eklersem suanlik.
Normalde 1080p yüksek grafiklerde 60FPS verebiliyor ama sizde daha düşük olur ama ne kadar düşük olur birşey demesi zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı