K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #1 Merhaba uzun zamandır kullanmadığım bu yazılımda hala sorun yaşayan var mı? Bir de bu yazılımı kurmayıp Windows kendi sürücüleri bulsa sorun olur mu?
Merhaba uzun zamandır kullanmadığım bu yazılımda hala sorun yaşayan var mı? Bir de bu yazılımı kurmayıp Windows kendi sürücüleri bulsa sorun olur mu?
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 9 Eylül 2020 #2 R9 280X kullanıyorum bu 20.8.3'te çoğu sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 9 Eylül 2020 #3 Kuscudayi dedi: Merhaba uzun zamandır kullanmadığım bu yazılımda hala sorun yaşayan var mı? Bir de bu yazılımı kurmayıp Windows kendi sürücüleri bulsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows eskileri kurabiliyor, AMD Support sayfasından 20.4.2 sürümünü kurmanı öneririm. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım Artı 0 Eksi
Kuscudayi dedi: Merhaba uzun zamandır kullanmadığım bu yazılımda hala sorun yaşayan var mı? Bir de bu yazılımı kurmayıp Windows kendi sürücüleri bulsa sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows eskileri kurabiliyor, AMD Support sayfasından 20.4.2 sürümünü kurmanı öneririm. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım
KS KS K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #4 Curesto dedi: R9 280X kullanıyorum bu 20.8.3'te çoğu sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Peki FPS'ye çok etkisi oluyor mu bu yazılımın? Artı 0 Eksi
Curesto dedi: R9 280X kullanıyorum bu 20.8.3'te çoğu sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Peki FPS'ye çok etkisi oluyor mu bu yazılımın?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.637 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 9 Eylül 2020 #5 R5 230M ekran kartımda bazı sorunlar çözüldü. Fakat FPS'yi etkilemedi. Artı 0 Eksi
KS KS K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #6 İnşallah yine siyah ekran ve oyunlarda Alt Tab sonrası donma gibi problemler çıkmaz. Artı 0 Eksi
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 9 Eylül 2020 #7 Kuscudayi dedi: İnşallah yine siyah ekran ve oyunlarda Alt Tab sonrası donma gibi problemler çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Şuan ki kullandığınız sürüm nedir? FPS'ye katkısı 1-2 FPS civarı oldu. Artı 0 Eksi
Kuscudayi dedi: İnşallah yine siyah ekran ve oyunlarda Alt Tab sonrası donma gibi problemler çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Şuan ki kullandığınız sürüm nedir? FPS'ye katkısı 1-2 FPS civarı oldu.
KS KS K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 9 Eylül 2020 #8 Curesto dedi: Şu anki kullandığınız sürüm nedir? FPS'ye katkısı 1-2 FPS civarı oldu. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanmıyorum. Windows'un kendi kullandığı sürücü yüklü. Sürücüyü kurdum ekran birkaç defa gidip geldi. USB çıkış-giriş sesi geldi. Son düzenleme: 9 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Curesto dedi: Şu anki kullandığınız sürüm nedir? FPS'ye katkısı 1-2 FPS civarı oldu. Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanmıyorum. Windows'un kendi kullandığı sürücü yüklü. Sürücüyü kurdum ekran birkaç defa gidip geldi. USB çıkış-giriş sesi geldi.
Curesto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 1.579 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 10 Eylül 2020 #9 Kuscudayi dedi: Şu anda kullanmıyorum. Windows'un kendi kullandığı sürücü yüklü. Sürücüyü kurdum ekran birkaç defa gidip geldi. USB çıkış-giriş sesi geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durumdur. Ekran kartının sürücüsü güncellendiği zaman ekranın gidip gelmesi normaldir. Artı 0 Eksi
Kuscudayi dedi: Şu anda kullanmıyorum. Windows'un kendi kullandığı sürücü yüklü. Sürücüyü kurdum ekran birkaç defa gidip geldi. USB çıkış-giriş sesi geldi. Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir durumdur. Ekran kartının sürücüsü güncellendiği zaman ekranın gidip gelmesi normaldir.
Jarex Centipat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 4 Çözümler 11 10 Eylül 2020 #10 RX Vega sıfır sorun. Bu gün september 8 versiyonu çıkmış sürücünün. Latest AMD Radeon Graphics Drivers 25.9.2 Beta Download Download the latest AMD Radeon drivers for best game performance, compatibility and to fix driver issues. Radeon Adrenalin comes with a completely www.techpowerup.com Artı 0 Eksi
RX Vega sıfır sorun. Bu gün september 8 versiyonu çıkmış sürücünün. Latest AMD Radeon Graphics Drivers 25.9.2 Beta Download Download the latest AMD Radeon drivers for best game performance, compatibility and to fix driver issues. Radeon Adrenalin comes with a completely www.techpowerup.com