aa03aa
Hectopat
Dün Rust oynarken bir anda ekran gitti arkada ses geliyor fakat ekran yoktu bilgisayarı 2 kere tuşuyla kapat AC yaptim bikgisaray kendisi ekran kartinin driverını kaldırmıs, geri yükledim Rus'ta girerken ekran yine gitti tusuyla kapat AC yaptim bu sefer ekran gelmedi 7-8 kere falan açtım kapattim sonunda ekran geldi fakat aygıt yöneticisine girdiğimde ekran karti devre dışı gozüküyorsu etkinlestirdigimde bu aygıt düzgun calısmıyor yazıyor, Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdığım da Windows otomatik driver kuruyor ve ekran yine gidiyor.
Bugün PC'yi vatana götürdüm sorunumu anlattim driver kurunca gidiyorsa VRAM yanmıstir dedi. İslemci fanı da arada açarken çalışmıyor o niye olur dedim anakartında da sorun olabilir o zaman olabilir dedi. Tek sorun islemci fanı 1 yıldır falan arada acarken calismiyorsu zaten. Şu anda bilgisayarı açtıgımda hiç ekran gelmiyor.
Benim VRAM'im yanmış mi yoksa daha farkli bir sorun mu var
Ekran kartı: RX 580 8 GB
İslemci: i5 9400F
Anakart: ASUS Prime H310 mk r2.0
Bugün PC'yi vatana götürdüm sorunumu anlattim driver kurunca gidiyorsa VRAM yanmıstir dedi. İslemci fanı da arada açarken çalışmıyor o niye olur dedim anakartında da sorun olabilir o zaman olabilir dedi. Tek sorun islemci fanı 1 yıldır falan arada acarken calismiyorsu zaten. Şu anda bilgisayarı açtıgımda hiç ekran gelmiyor.
Benim VRAM'im yanmış mi yoksa daha farkli bir sorun mu var
Ekran kartı: RX 580 8 GB
İslemci: i5 9400F
Anakart: ASUS Prime H310 mk r2.0