RX 580 alınır mı?

Arkadaşlar bütçem bu civarlarda. CS oynayacağım zaten genel olarak. Beni idare eder diye düşünüyorum ama kart cok şüpheli geldi. Ucuz olduğu için ilgimi çekti fiyatı çok iyi. Alınır mı sizce? Bir fanı değişmiş.

Temizini bulabilirsen ROG STRIX al 8 GB olmasına özen göster mining kart olmasın halen bile iyi kart alınır.

@enzyyx, "sorunlu çıkma ihtimali yüksek" dedim ki sorunlu kart serisi.

Biliyorum hocam, kendim şu anki deneyimimi anlattım. Evde bir tane daha RX 580 sistem var, aynı zamanda alınmış kartlar. Onda da problem yaşamadım hocam, bunların haricinde sorunlarıyla ünlü bir seri olduğunu biliyorum.

Yine de bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Ben 4-5 aydır 4 GB versiyonunu kullanıyorum bir problem çıkmadı bende. Yılbaşına kadar yeni ekran kartına geçeceğim ve şu an kullandığım ekran kartını elden çıkaracağım, eğer istersen sana satmayı düşündüğüm fiyattan daha düşük bir fiyata verebilirim.
Çok güzel olur gerçekten. Nereden iletişime gecebiliriz?

Sorun sizin sistemde gibi, CS 2'yi RX 580 ve 1600 AF ile 90-130 arası dropsuz 1080p Low oynuyordum gayet. Render alacak kişiye de RX 580 al diyenin kaafasından şüphe ederim zaten.
Aynı şekilde R5 1600 AF var bende de sıkıntı yok.

570 580 590 arasında çok fark yok demişti arkadaşım, 570 almıştım şimdi ondan kurtulup RTX 2060 almayı planlıyorum 2 kat fark gibi arada fps açısından

570 580 590 arasında çok fark yok demişti arkadaşım, 570 almıştım şimdi ondan kurtulup RTX 2060 almayı planlıyorum 2 kat fark gibi arada fps açısından
RX 570 ile 580 arasında pek fark yok, 5FPS filan. Aynı şekilde RX 580 ile RX 590 arasında 5 FPS filan var. Tabi oyundan oyuna bu fark 10 FPS'e kadar çıkıyor ve RX 570 ile 590 arasında 10-20 FPS fark oluyor.

RX 570 ile 580 arasında pek fark yok, 5FPS filan. Aynı şekilde RX 580 ile RX 590 arasında 5 FPS filan var. Tabi oyundan oyuna bu fark 10 FPS'e kadar çıkıyor ve RX 570 ile 590 arasında 10-20 FPS fark oluyor.
Hocam hiçbirini almadan dediğim kartı almak daha mantıklı bence fps açısından.

Geri
Yukarı